Home Tags Keluarga

Tag: keluarga

Nelydia Senrose tangguh tarikh kahwin

PELAKON cantik, Nelydia Senrose terpaksa menangguhkan majlis perkahwinannya dengan kekasih hati, Hafiz. Menurut Nelydia, jadual padat dan persiapan untuk ke umrah antara faktor untuk menangguhkan...

Alhamdulilah Terbaek Network Cipta Sejarah

Alhamdulilah Terbaek Network Cipta Sejarah dan telah pun masuk surat khabar utusan malaysia dimana TN menceritakan sedikit pasal personal TN dari mana admin bermula...

Hadiah Terakhir Untuk Mak….

Cerita ni agak panjang.. Baca lah sehingga habis... Share jika ia membuatkan air mata anda mengalir.. "Apa nak jadi dengan kau ni Along? Bergaduh! Bergaduh!...

DOA-DOA UNTUK MEMUSNAHKAN SEL-SEL KANSER

Lapan surah ini diamalkan dan dibaca untuk memusnahkan sel-sel barah kanser. Jika pesakit dapat membacanya lagi baik. Jika tak terdaya atau kurang baik bacaannya...

Senarai 10 vlogger popular Malaysia

10 VLOGGER TERKENAL youtube adalah satu medium website untuk kita berkongsikan pelbagai video yang sangat popular milik google, macam-macam video kita boleh cari di sana. di...

Sayang Suamiku…Saya Sayang Abang….:P

Kami nak berkongsi satu kisah yang kami terima ni. Agak menyentuh hati dan perasaan. Siapa yang dah mendirikan rumah tangga tu, banyak pengajaran boleh...

6 PESANAN BUAT ISTERI

1. Jaga solat pada awal waktu. Kalau datang haid sekalipun jika tidak dapat solat, kena duduk atas tikar sembahyang supaya anak tidak lihat kita meninggal solat. 2. Hidupkan...

Isteri Yang Terbaik

LUAHAN HATI SEORANG SUAMI YANG MEMBUATKAN KITA MENGALIRKAN AIRMATA :( by Ustaz Nasir on Thursday, January 5, 2012 at 4:01pm LUAHAN HATI SEORANG SUAMI yang saya...

Social Media

7,796FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
1,018SubscribersSubscribe

TEKNOLOGI