XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.terbaek.net/2018/11/pakatan-harapan-mahu-majoriti-dua-pertiga-bagi-tunaikan-janji-manifesto-tun-m/60%Monthly2018-11-29 01:35
https://www.terbaek.net/2018/11/kenaikan-harga-petrol-secara-berperingkat-untuk-pengguna-bukan-b40/60%Monthly2018-11-28 10:11
https://www.terbaek.net/2018/11/badan-bertindak-kuil-dakwa-adib-kemalangan/60%Monthly2018-11-28 06:51
https://www.terbaek.net/2018/11/hospital-swasta-di-seremban-terima-ancaman-bom/60%Monthly2018-11-27 11:36
https://www.terbaek.net/2018/11/daging-babi-ditemui-di-kawasan-surau-di-melaka/60%Monthly2018-11-27 07:13
https://www.terbaek.net/2018/11/rusuhan-kuil-bomba-dibelasah-kini-tidak-sedarkan-diri-di-icu/60%Monthly2018-11-27 02:04
https://www.terbaek.net/2018/11/anggota-bomba-cedera-jentera-rosak-diserang-perusuh-di-kuil/60%Monthly2018-11-27 01:28
https://www.terbaek.net/2018/11/rusuhan-kuil-bomba-pun-kena-belasah/60%Monthly2018-11-27 01:22
https://www.terbaek.net/2018/11/syed-saddiq-tak-setuju-terengganu-arah-atlet-tutup-aurat/60%Monthly2018-11-27 00:42
https://www.terbaek.net/2018/11/petisyen-bukan-satu-arahan-untuk-letak-jawatan-pm/60%Monthly2018-11-22 12:16
https://www.terbaek.net/2018/11/maszlee-syor-guna-kolam-renang-hotel-ajar-pelajar-berenang/60%Monthly2018-11-21 14:57
https://www.terbaek.net/2018/11/guru-duka-lara-susah-rancang-untuk-dapat-anak/60%Monthly2018-11-21 02:34
https://www.terbaek.net/2018/11/dr-m-gerakan-belakang-tabir-pas-umno-punca-keputusan-pru14-lambat/60%Monthly2018-11-20 12:55
https://www.terbaek.net/2018/11/alyah-dedah-masalah-rumah-tangga-buka-aib-ramli-ms/60%Monthly2018-11-20 12:37
https://www.terbaek.net/2018/11/kalau-dia-cakap-macam-tu-nabil-gelar-mak-cik-bangkit-isu-hutang-dsv-beri-respon-padu/60%Monthly2018-11-20 05:32
https://www.terbaek.net/2018/11/penganjur-himpunan-bantah-icerd-belum-mohon-permit/60%Monthly2018-11-19 15:25
https://www.terbaek.net/2018/11/kalau-sampai-sejuta-orang-rosaklah-dataran-merdeka/60%Monthly2018-11-19 12:59
https://www.terbaek.net/2018/11/zamani-berkemungkinan-lumpuh/60%Monthly2018-11-19 04:57
https://www.terbaek.net/2018/11/kuasa-melayu-terus-kekal-di-bawah-kerajaan-pakatan-harapan/60%Monthly2018-11-19 04:15
https://www.terbaek.net/2018/11/bakar-diri-semata-mata-untuk-dapat-likes-di-media-sosial/60%Monthly2018-11-19 01:16
https://www.terbaek.net/2018/11/noryn-aziz-juara-gegar-vaganza-5-bawa-pulang-rm100000/60%Monthly2018-11-18 15:31
https://www.terbaek.net/2018/11/umno-pas-cuba-jadi-juara-melayu-tapi-diam-isu-1mdb-anwar/60%Monthly2018-11-18 15:15
https://www.terbaek.net/2018/11/mufti-perlis-gelar-waytha-moorthy-pembohong-dan-pengkhianat-negara/60%Monthly2018-11-18 12:25
https://www.terbaek.net/2018/11/jawatan-ketua-umum-pkr-dimansuh-anwar/60%Monthly2018-11-18 12:26
https://www.terbaek.net/2018/11/siasat-dan-dakwa-waytha-moorthy-mufti-pahang/60%Monthly2018-11-18 11:56
https://www.terbaek.net/2018/11/tiada-jaminan-ph-menang-pru-ke-15-kata-nurul-izzah/60%Monthly2018-11-18 08:48
https://www.terbaek.net/2018/11/moorthy-wajar-didakwa-di-bawah-akta-sosma-khairuddin/60%Monthly2018-11-18 06:41
https://www.terbaek.net/2018/11/jangan-sampai-rakyat-kata-kita-sama-dengan-kerajaan-dulu/60%Monthly2018-11-17 05:26
https://www.terbaek.net/2018/11/caruman-mandatori-kwsp-majikan-dikurangkan-kepada-4-peratus/60%Monthly2018-11-17 04:04
https://www.terbaek.net/2018/11/serambi-makkah-tapi-pembalakan-berleluasa-nik-nazmi-nik-ahmad/60%Monthly2018-11-17 03:24
https://www.terbaek.net/2018/11/rundingan-awal-icerd-berjalan-januari-2019/60%Monthly2018-11-16 17:01
https://www.terbaek.net/2018/11/amk-setuju-tandatangani-icerd/60%Monthly2018-11-16 14:30
https://www.terbaek.net/2018/11/penerbit-polis-evo-2-jumpa-mufti-perlis-selepas-penggambaran-selesai/60%Monthly2018-11-16 03:08
https://www.terbaek.net/2018/11/khatan-perempuan-kpwkm-akan-bincang-dengan-kementerian-kesihatan/60%Monthly2018-11-15 22:43
https://www.terbaek.net/2018/11/janji-ptptn-tak-buat-separuh-suku-kena-laksana-hassan/60%Monthly2018-11-15 15:27
https://www.terbaek.net/2018/11/kerajaan-jamin-icerd-tidak-mansuh-artikel-153/60%Monthly2018-11-15 12:44
https://www.terbaek.net/2018/11/rombakan-kabinet-awal-bukti-menteri-tak-berwibawa-ds-najib-razak/60%Monthly2018-11-15 10:23
https://www.terbaek.net/2018/11/itu-watak-penunggang-agama/60%Monthly2018-11-15 09:35
https://www.terbaek.net/2018/11/punggung-isteri-menggerutu-antara-punca-cerai-di-malaysia/60%Monthly2018-11-15 04:00
https://www.terbaek.net/2018/11/4-03-juta-saman-aes-berjumlah-rm605-juta-dibatalkan-loke/60%Monthly2018-11-15 01:20
https://www.terbaek.net/2018/11/tabung-harapan-tutup-tapi-gaji-menteri-timbalan-tetap-dipotong/60%Monthly2018-11-14 13:33
https://www.terbaek.net/2018/11/pas-ancam-demo-besar-besaran-jika-malaysia-terima-icerd/60%Monthly2018-11-13 12:52
https://www.terbaek.net/2018/11/tiada-hukuman-mati-pelaku-kes-bunuh-bayi-zara/60%Monthly2018-11-13 07:49
https://www.terbaek.net/2018/11/pengusaha-babi-di-perak-mohon-pertukaran-status-tanah/60%Monthly2018-11-13 04:37
https://www.terbaek.net/2018/11/anak-guan-eng-tampil-bela-bapanya-dikecam-tidur/60%Monthly2018-11-13 02:05
https://www.terbaek.net/2018/11/perokok-juga-manusia-bukan-sampah-sarap/60%Monthly2018-11-12 14:55
https://www.terbaek.net/2018/11/mansuh-hukuman-mati-elak-orang-tidak-bersalah-dihukum/60%Monthly2018-11-12 08:10
https://www.terbaek.net/2018/11/bn-tegur-lim-guan-eng-tidur-di-parlimen/60%Monthly2018-11-12 07:45
https://www.terbaek.net/2018/11/video-kecaman-pedas-ogy-memang-zamani-ke-wajib-juara-gv5/60%Monthly2018-11-12 04:37
https://www.terbaek.net/2018/11/hantu-raya-pd-mengaruk-jika-tak-jadi-pm-zahid-hamidi/60%Monthly2018-11-11 12:36
https://www.terbaek.net/2018/11/16-peserta-gay-berpesta-ditahan-di-kuala-lumpur/60%Monthly2018-11-11 05:45
https://www.terbaek.net/2018/11/gerakan-boikot-filem-sampah-polis-evo-2-giat-digerakkan-ustaz-dr-riduan-mohamad-nor/60%Monthly2018-11-11 08:53
https://www.terbaek.net/2018/11/dakwaan-dirasuah-rm5-juta-farid-kamil-gagal-dihubungi/60%Monthly2018-11-11 03:16
https://www.terbaek.net/2018/11/hutang-yang-dibuat-kerajaan-bn-lebih-teruk-dari-yang-dijangka-sehingga-rm1-trilion-punca-kenapa-manifesto-tak-dapat-ditunaikan-dr-m/60%Monthly2018-11-10 13:40
https://www.terbaek.net/2018/11/wan-saiful-mohon-maaf-gagal-hapus-ptptn/60%Monthly2018-11-10 10:16
https://www.terbaek.net/2018/11/kelantan-akan-jadi-milik-ph-pru15-tun-m/60%Monthly2018-11-10 09:34
https://www.terbaek.net/2018/11/amaran-azmin-pemilihan-esok-akan-panas-tipu-tabur-wang/60%Monthly2018-11-10 03:34
https://www.terbaek.net/2018/11/pdrm-buka-pengambilan-konstabel-lelaki/60%Monthly2018-11-10 02:39
https://www.terbaek.net/2018/11/pakatan-harapan-akan-tunai-janji-dr-mahathir/60%Monthly2018-11-09 23:47
https://www.terbaek.net/2018/11/maszlee-setuju-letak-jawatan-presiden-uia/60%Monthly2018-11-09 09:41
https://www.terbaek.net/2018/11/cari-sampai-dapat-kes-b-n0h-anak-tiri-yg-sedang-di-dukongnya-semalam/60%Monthly2018-11-09 09:21
https://www.terbaek.net/2018/11/hantu-kak-limah-meletop-tapi-bonus-ciput-nak-cakap-pun-malu-datuk-awie/60%Monthly2018-11-09 09:10
https://www.terbaek.net/2018/11/kepala-dihentak-dipukkul-dengan-penyapu-zulin-aziz-mengaku-didera-pembantu-rumah/60%Monthly2018-11-09 06:57
https://www.terbaek.net/2018/11/video-farid-kamil-pernah-dirasuah-rm5-juta-dari-barisan-nasional-ini-pendedahan-mengejutkan/60%Monthly2018-11-08 23:33
https://www.terbaek.net/2018/11/foto-tetap-haram-berdosa-pu-amin-tegur-tindakan-tomok-berpakaian-wanita/60%Monthly2018-11-08 14:40
https://www.terbaek.net/2018/11/video-presiden-pafa-umum-letak-jawatan-mahu-tumpu-karier-politik/60%Monthly2018-11-08 14:01
https://www.terbaek.net/2018/11/pulangkan-as588-juta-yang-1mdb-bayar-goldman-sachs-lim-guan-eng/60%Monthly2018-11-07 14:32
https://www.terbaek.net/2018/11/video-tak-ada-duit-nak-datang-fashion-show-orang-buat-macam-ni-scha-alyahya-bergaduh-dengan-sharifah-sakinah/60%Monthly2018-11-07 14:31
https://www.terbaek.net/2018/11/fauzi-nawawi-beri-syarat-untuk-lelaki-yang-ada-hati-mahu-tackle-anak-perempuannya/60%Monthly2018-11-07 08:38
https://www.terbaek.net/2018/11/pada-mulanya-didakwa-disepak-oleh-polis-dah-sampai-balai-lain-pula-ceritanya-terbaik-abang-polis/60%Monthly2018-11-07 02:11
https://www.terbaek.net/2018/11/melayu-ke-yahudi-ni-pakaian-nad-zainal-di-ask2018-dihentam-netizen/60%Monthly2018-11-06 23:13
https://www.terbaek.net/2018/11/rakyat-malaysia-gembira-dengan-gaji-minimum-rm1100-menteri/60%Monthly2018-11-06 23:04
https://www.terbaek.net/2018/11/trofi-kasut-emas-abk18-jadi-bahan-troll-tmj-minta-yang-bertanggungjawab-letak-jawatan-segera/60%Monthly2018-11-06 22:37
https://www.terbaek.net/2018/11/undian-tertinggi-tapi-tak-terpilih-baik-tukar-nama-pilih-kasih-7-undian-terbanyak-tapi-tak-jadi-protege-netizen-pertikai-format-mentor-7/60%Monthly2018-11-06 15:33
https://www.terbaek.net/2018/11/kiatisuk-senamuang-bakal-jurulatih-baharu-selangor-musim-depan/60%Monthly2018-11-06 14:37
https://www.terbaek.net/2018/11/tuan-guru-hj-hadi-tak-pertahan-jawatan-kesatuan-ulama-dunia/60%Monthly2018-11-06 12:52
https://www.terbaek.net/2018/11/jangan-melampau-buat-andaian-mengenai-icerd-mujahid-yusof-rawa/60%Monthly2018-11-06 12:47
https://www.terbaek.net/2018/11/2-6-billion-yang-diterima-najib-dipulangkan-semula-kepada-penghantar-lihat-live-video-di-sini/60%Monthly2018-11-06 12:31
https://www.terbaek.net/2018/11/if-youre-idiot-youre-still-idiot-rasis-respon-padu-caprice-isu-aliff-syukri-hodohkan-wanita-jadi-tumpuan/60%Monthly2018-11-06 08:52
https://www.terbaek.net/2018/11/larangan-merokok-perokok-diberi-amaran-dalam-tempoh-6-bulan-sebelum-disaman/60%Monthly2018-11-06 08:38
https://www.terbaek.net/2018/11/video-aku-gurau-gurau-sajak-aeril-beli-iphone-sakat-isteri-respon-wawa-pekat-sabah-jadi-tumpuan/60%Monthly2018-11-06 06:54
https://www.terbaek.net/2018/11/kuat-semangat-wanita-kental-cari-rezeki-demi-jaga-suami-hilang-ingatan-lepas-kemalangan/60%Monthly2018-11-06 05:03
https://www.terbaek.net/2018/11/gagal-tunai-janji-manifesto-ptptn-adam-adli-tuntut-menteri-pendidikan-mohon-maaf/60%Monthly2018-11-06 02:22
https://www.terbaek.net/2018/11/7394/60%Monthly2018-11-05 22:52
https://www.terbaek.net/2018/11/bayar-kereta-rm600-sebulan-boleh-ptptn-rm90-tak-boleh-bayar/60%Monthly2018-11-05 22:23
https://www.terbaek.net/2018/11/permohonan-online-rumah-mesra-rakyat-spnb-2018/60%Monthly2018-11-05 15:21
https://www.terbaek.net/2018/11/video-suara-kelaut-sakit-telinga-kami-nabila-razali-teruk-dihentam/60%Monthly2018-11-05 11:45
https://www.terbaek.net/2018/11/video-berbaloi-disengat-340-ribu-lebah-shuib-sepahtu-terima-anugerah-malaysia-book-of-records/60%Monthly2018-11-05 11:36
https://www.terbaek.net/2018/11/kaya-tak-menjamin-adab-bijak-fazley-yaakob-sound-aliff-syukri-melampau-hina-gadis/60%Monthly2018-11-05 08:35
https://www.terbaek.net/2018/11/astaghfirullah-hal-adzim-bertaubatlah-dari-2-jenis-makanan-popular-ini/60%Monthly2018-11-05 03:19
https://www.terbaek.net/2018/11/7354/60%Monthly2018-11-05 03:14
https://www.terbaek.net/2018/11/peguam-ini-ajar-bagaimana-nak-draf-surat-perjanjian-sebelum-beri-kawan-pinjam-duit-boleh-buat-sendiri-di-rumah/60%Monthly2018-11-05 00:37
https://www.terbaek.net/2018/11/7-smartphone-android-terbaik-bawah-harga-rm1000-boleh-ushar-ushar/60%Monthly2018-11-05 00:26
https://www.terbaek.net/2018/11/amelina-ditempat-pertama-ungguli-carta-kedudukan-gegar-vagaza-minggu-suku-akhir/60%Monthly2018-11-04 15:55
https://www.terbaek.net/2018/11/jho-low-punca-pakatan-harapan-tidak-dapat-tunai-janji-ptptn-lim-guan-eng/60%Monthly2018-11-04 12:55
https://www.terbaek.net/2018/11/penangguhan-bayaran-balik-ptptn-sukar-untuk-direalisasikan-guan-eng/60%Monthly2018-11-04 10:47
https://www.terbaek.net/2018/11/video-sejarah-tercipta-hafiz-syahrin-jadi-rakyat-malaysia-pertama-duduki-senarai-top-10-terbaik-motorgp-sepang/60%Monthly2018-11-04 09:24
https://www.terbaek.net/2018/11/jangan-politikkan-ptptn-apapun-janji-manifesto-kata-kalau-dah-pinjam-kenalah-bayar-maszlee-malik/60%Monthly2018-11-04 06:02
https://www.terbaek.net/2018/11/nik-akif-berhasrat-tinggalkan-kelantan-sertai-liga-thailand/60%Monthly2018-11-04 05:34
https://www.terbaek.net/2018/11/buah-yang-paling-fames-di-malaysia-tersenarai-dalam-makanan-paling-jijik-di-dunia/60%Monthly2018-11-04 00:41
https://www.terbaek.net/2018/11/7-jenis-pusat-yang-menentukan-keperibadian-anda-korang-no-berapa/60%Monthly2018-11-04 00:26
https://www.terbaek.net/2018/11/10-orang-menter-gaji-yang-tertinggi-di-malaysia/60%Monthly2018-11-03 23:50
https://www.terbaek.net/2018/11/video-ini-tindak-balas-rafizi-selepas-dipukul-di-keningau-ketika-melawat-pusat-mengundi-pkr/60%Monthly2018-11-03 15:45
https://www.terbaek.net/2018/11/bantuan-sara-hidup-2019-portal-kemaskini-permohonan-syarat-kelayakan/60%Monthly2018-11-03 15:01
https://www.terbaek.net/2018/11/dek-kerana-janji-palsu-ph-bn-tumbang-najib-razak/60%Monthly2018-11-03 12:37
https://www.terbaek.net/2018/11/tun-m-tetap-akan-serahkan-jawatan-pm-kepada-anwar-ibrahim/60%Monthly2018-11-03 11:41
https://www.terbaek.net/2018/11/helaian-surah-yasin-milik-penumpang-lion-air-antara-ditemui-masih-seperti-asal-yang-lain-semua-berkecai/60%Monthly2018-11-03 10:59
https://www.terbaek.net/2018/11/sayu-penyelam-terkorban-disaat-mencari-mangsa-nahas-lion-air-tunggu-aku-di-jannah-sayang/60%Monthly2018-11-03 04:30
https://www.terbaek.net/2018/11/belanjawan-2019-kering-agenda-islam-dipinggirkan/60%Monthly2018-11-03 01:34
https://www.terbaek.net/2018/11/kalau-dulu-lagho-kini-berhijrah-mizz-nina-lebih-tenang/60%Monthly2018-11-03 00:02
https://www.terbaek.net/2018/11/bajet-2019-dana-rm1-billion-untuk-pembelian-rumah-pertama-lim-guan-eng/60%Monthly2018-11-02 10:39
https://www.terbaek.net/2018/11/safiq-rahim-tinggalkan-jdt-sertai-kelab-luar-negara/60%Monthly2018-11-02 02:41