Home Authors Posts by Staff Terbaek

Staff Terbaek

812 POSTS 1 COMMENTS

Rumah Terbaek : 10 photo rumah yang pelik dan cantik di...

di sini admin ingin berkongsikan dengan anda 10 gambar rumah yang sangat terbaek dan pelik pernah di bina di dunia ni. semua gambar-gambar rumah ni...

TAJUK : ‘izinkan saya berzina ngan anak pakcik’?

Gadis : Masuk lah dulu, jumpa dengan ayah saya Teruna : Boleh ke? Gadis : Masuk je lah, saya nak siap Menyusup masuk si teruna melalui pintu...

Makcik Terbaek : karaoke tak ingat dunia

Salam, tadi admin jalan-jalan kat news feed Facebook, terjumpa satu video makcik ni berkaraoke. cuba anda play video ni. Dahsyat batul lah, dah buang tabiat...

Sedih Sangatt… + Lucu….. Oh Isterikuuu LIZA..

"Abang ni, pakai tu elok-elok la sikit," kata Liza lembut sambil membetulkan pakaian Usin. Usin tersenyum memandang isterinya."Cantik isteri abang hari ni," Usin mencubit...

kisah lawak (jejaka idaman)

  Di sebuah salun kecantikan,seorang gadis berkongsi pandangan tentang jejaka idamannya bersama teman-temannya. "jejaka yang aku nak kahwin tu mestilah handsome,macho bila berdepan dengan sesiapa sahaja....

Lawak Kampung…..(^,^)

  Kisah Lawak Ayah Ahmad suka memberi amaran kepada anaknya dengan menjeling garang jika membuat sesuatu yang tidak disukainya. Contohnya,jika ke kedai,Ahmad mengambil gulu-gula,si ayah akan...

3 Hal Dalam Hidup…

Ada 3 hal dlm hidup yg tidak boleh kembali : 1.waktu 2.KATA-KATA 3.kesempatn Ada 3 hal dlm hidup yg boleh mghncurkn seseorg: 1.kemarahan 2.keangkuhan 3.dendam Ada 3 hal dlm hidup yg tk...

Senjata Bagi Menghalang Syaitan…

  Membaca Bismillah Sebelum Melakukan Sesuatu Perkara. Sentiasa Berzikir. Beristighfar. Jangan Tidur Berseorangan. Membaca Doa Pada Setiap Pagi dan Petang. Bersugi. Solat Berjemaah. Berwuduk sebelum Tidur. Menutup Aurat. Membaca doa Ketika Masuk ke tandas Sentiasa...

Baca Dan Hayatinya…Mungkin Akan Buat Kita Termenung Sejenak…

  Kerana dia seorang Ayah Ada seorang bapa datang ke kedai, melihat-lihat seperti pelanggan lain. Aku menerjahnya, "Pakcik, laptop..." - dia tersenyum dan masih melihat-lihat...

Haramnya Rokok…

Haramnya Rokok...Fatwa Syaikh Muhammad bin Shalih Al-Utsaimin Merokok haram hukumnya berdasarkan makna yang terindikasi dari zhahir ayat Alquran dan As-Sunah serta i'tibar (logika) yang benar....

Suami Terbaek : Bukan dayus jika membantu isteri di rumah

Suami bantu kerja rumah dapat hilangkan rasa bongkak Berapa ramai isteri mengeluh kerana tidak mendapat bantuan dan kerjasama suami dalam menguruskan rumah tangga. Namun, suara...

Ciri-ciri Jiwa Bersih

Orang yang bangun malam untuk sujud pada Allah adalah antara ciri hamba Allah yang bersifat mulia Selalu memohon kepada Allah agar dijauhi daripada api neraka. Sentiasa...

Laptop Gaming Terbaek Di Dunia

Jom Usha Laptop laptop Gaming Terbaek Untuk Kaki-kaki Game.....         Memang Terbaek la gambar ni.....Korang Ada???

Gambar 3D Yang Membuatkan Anda Teruja

Gambar 3D adalah lukisan jalanan daripada pelukis2 profesional utk tontonan Anda Jom Usha...........   Sumber dari moillusions

Perkara Penting Wanita Perlu Tahu Tentang Lelaki

          Berikut merupakan 18 perkara penting yang wanita perlu paham tentang lelaki. 1.Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tak semestinya cantik. Cukup dengan budi bahasa...

Tip terbaek: Mengubat HATI

Hati yang sakit tidak boleh dibiarkan. Jika tidak diubati, Maka ia akan bertambah kronik. Jika dibiarkan berlarutan, Maka sudah pasti ia membawa kebinasaan. Hati...

Terbaek Pagi: Manfaat dan kelebihan bangun awal

Assalamualaikum dan Salam mesra dari kami team Terbaek Network Orang kata bangun awal pagi adalah sangat bagus dan banyak manfaatnya, saya harap anda yang sedang...

Social Media

7,796FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
1,012SubscribersSubscribe

TEKNOLOGI