Home Authors Posts by Staff Terbaek

Staff Terbaek

769 POSTS 1 COMMENTS

3 Cara Menghasilkan Facebook Fanpage Berpengaruh

1. Bina sebuah Facebook Fanpage yang hebat Facebook Fanpage adalah sama penting seperti membina laman web. Ia perlu mempunyai maklumat yang lengkap, menarik serta mudah...

Petua Terbaek Kempiskan perut

Kali ni kami ingin berkongsikan beberapa tips khas untuk wanita yang ingin kempiskan perut supaya nampak cantik dan anggun Ini rahsia untuk kempiskan perut… Petua kempis...

TAHUKAH ANDA…………

  TAHUKAH ANDA APAKAH POHON INI ? # Inilah pohon yang memahami cinta buat Nabinya Muhammad S.A.W Pohon yang diberkati. # Sehingga sekarang pokok ini masih hidup...

Lawak Terbaek: Budak punk dan orang tua

Seorang tua sedang duduk d sebuah taman bunga sambil menikmati kesegaran udara petang. Tiba-tiba seorang anak muda bergaya punk duduk di sebelah leleji tua...

Waktu yang sesuai untuk mengiklankan produk di fanpage

Kali ini, saya nak kongsi sikit tentang waktu-waktu sesuai untuk buat promosi di Facebook. Kenapa saya katakan ada waktu sesuai? Sebab pertama sekali, Facebook...

Datuk saya Hebat

Lima budak tadika bercerita tentang kehebatan datuk masing-masing. Cucu Mat Silat       : "Datuk aku kuat! Puhh! Kalau bertanding silat,tak pernah kalah!" Cucu Mat...

10 TABIAT MEROSAKKAN OTAK

  1. Tidak mengambil sarapan pagi Apabila seseorang tidak mengambil sarapan pagi, paras gula dalam darah akan menjadi rendah. Ini akan mengakibatkan kekurangan bekalan nutrisi pada...

8 SIFAT PEMAKAIAN WANITA ISLAM

1. Pakaian itu mestilah menutup aurat Rasulullah saw bersabda : Telah berkata Aisyah .a “ Sesungguhnya, Asma’binti Abu Bakar menemui Nabi saw dengan memakai busana yang...

Rumah Terbaek : 10 photo rumah yang pelik dan cantik di...

di sini admin ingin berkongsikan dengan anda 10 gambar rumah yang sangat terbaek dan pelik pernah di bina di dunia ni. semua gambar-gambar rumah ni...

TAJUK : ‘izinkan saya berzina ngan anak pakcik’?

Gadis : Masuk lah dulu, jumpa dengan ayah saya Teruna : Boleh ke? Gadis : Masuk je lah, saya nak siap Menyusup masuk si teruna melalui pintu...

Makcik Terbaek : karaoke tak ingat dunia

Salam, tadi admin jalan-jalan kat news feed Facebook, terjumpa satu video makcik ni berkaraoke. cuba anda play video ni. Dahsyat batul lah, dah buang tabiat...

Sedih Sangatt… + Lucu….. Oh Isterikuuu LIZA..

"Abang ni, pakai tu elok-elok la sikit," kata Liza lembut sambil membetulkan pakaian Usin. Usin tersenyum memandang isterinya."Cantik isteri abang hari ni," Usin mencubit...

kisah lawak (jejaka idaman)

  Di sebuah salun kecantikan,seorang gadis berkongsi pandangan tentang jejaka idamannya bersama teman-temannya. "jejaka yang aku nak kahwin tu mestilah handsome,macho bila berdepan dengan sesiapa sahaja....

Lawak Kampung…..(^,^)

  Kisah Lawak Ayah Ahmad suka memberi amaran kepada anaknya dengan menjeling garang jika membuat sesuatu yang tidak disukainya. Contohnya,jika ke kedai,Ahmad mengambil gulu-gula,si ayah akan...

3 Hal Dalam Hidup…

Ada 3 hal dlm hidup yg tidak boleh kembali : 1.waktu 2.KATA-KATA 3.kesempatn Ada 3 hal dlm hidup yg boleh mghncurkn seseorg: 1.kemarahan 2.keangkuhan 3.dendam Ada 3 hal dlm hidup yg tk...

Senjata Bagi Menghalang Syaitan…

  Membaca Bismillah Sebelum Melakukan Sesuatu Perkara. Sentiasa Berzikir. Beristighfar. Jangan Tidur Berseorangan. Membaca Doa Pada Setiap Pagi dan Petang. Bersugi. Solat Berjemaah. Berwuduk sebelum Tidur. Menutup Aurat. Membaca doa Ketika Masuk ke tandas Sentiasa...

Baca Dan Hayatinya…Mungkin Akan Buat Kita Termenung Sejenak…

  Kerana dia seorang Ayah Ada seorang bapa datang ke kedai, melihat-lihat seperti pelanggan lain. Aku menerjahnya, "Pakcik, laptop..." - dia tersenyum dan masih melihat-lihat...

Social Media

7,796FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
969SubscribersSubscribe

TEKNOLOGI