Home Authors Posts by Staff Terbaek

Staff Terbaek

742 POSTS 1 COMMENTS

Wanita ini mengajar budak 5 tahun merokok (5 gambar)

Tidak tahu di mana silapnya. Saya tidak pasti sama ada betul wanita itu ibunya atau budak ini benar-benar anaknya. Beberapa keping gambar dapat menunjukkan seorang...

Sayang Suamiku…Saya Sayang Abang….:P

Kami nak berkongsi satu kisah yang kami terima ni. Agak menyentuh hati dan perasaan. Siapa yang dah mendirikan rumah tangga tu, banyak pengajaran boleh...

PM Najib Orang Pertama Terima Kad Kahwin Beego

  Beego Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak merupakan individu pertama menerima kad undangan perkahwinan pelakon Beego yang akan berlangsung pada bulan Jun depan. Beego atau...

Shera Aiyob Tidak Mahu Dedah Jantina Kandungan

Ini satu lagi pasangan suami isteri selebriti yang sedang berdebar menanti kelahiran anak sulung mereka dan kandungan si isteri kini sudah pun masuk trimester...

TAHUKAH ANDA? Kesan Minum Air Sejuk (AIS) Selepas Makan

PENTING DAN TOLONG SHARE UNTUK TATAPAN SEMUA... Kepada sesiapa yang suka minum AIS, artikel ini sesuai untuk anda baca. Sememangnya sedap minum air berAIS selepas...

AIR KENCING PUNCA SEKSA KUBUR!

KENCING BERDIRI PENYEBAB SIKSA KUBUR |  AIR KENCING PENYEBAB SIKSA KUBUR. Bacalah Sejenak Artikel Ini, kerana artikel ini adalah sebuah nasihat untuk kita semua. Wahai Saudaraku...

TULANG SULBI (TULANG EKOR) MANUSIA DAN KEBENARAN HADIS NABI SAW

Sahabat2 semua tahu tulang sulbi manusia? Ya, itulah tulang yang berada pada setiap manusia. Mau tahu seperti apa? Cuba dilihat di bawah ini: Tulang sulbi atau dengan...

Gambar Bayi Lelaki Fasha Sandha Dan Jejai

  Gambar bayi lelaki Fasha Sandha dan Jejai - Tahniah kepada pasangan Fasha Sandha dan Jejai yang menerima kehadiran cahaya mata pertama mereka semalam selepas...

6 PESANAN BUAT ISTERI

1. Jaga solat pada awal waktu. Kalau datang haid sekalipun jika tidak dapat solat, kena duduk atas tikar sembahyang supaya anak tidak lihat kita meninggal solat. 2. Hidupkan...

Peminat mengamuk Adi Putra Gagal Menang Di ABPBH

    Peminat mengamuk Adi Putra gagal menang di ABPBH 2012 - Susulan jumlah undian yang diterima Adi Putra sepatutnya 42K, lain pula jumlah yang dinyatakan...

Memang Terbaek Rekaan Gadget Klasik menggunakan kertas (12 photos)

Salam, kali ini admin ingin berkongsikan beberapa photo yang sangat terbaek untuk anda semua. Seorang pereka design kertas dari France telah mereka beberapa bentuk gadget...

Gambar Anak Lelaki Lee Chong Wei Baru Lahir

Gambar anak bayi lelaki Datuk Lee Chong Wei baru lahir. Tahniah kami ucapkan kepada pemain badminton nombor satu negara dengan kelahiran cahaya mata pertama...

Hak-Hak Suami Soleh Dari Seorang Isteri Solehah

  1. Isteri yang sentiasa menjaga kebersihan, kesihatan, dan kesempurnaan dirinya, rumahtangga serta anak-anak 2. Isteri yang sentiasa mencintai dan menghormati keluarga suaminya seperti mana ia...

Amazing 3D Drawings (4 photos)

Sebelum ini kami ada kongsikan dengan anda lukisan 3D menggunakan kapur , sekarang jom korang layan pula 4 keping lukisan pensel 3D yang dilukis atas kertas...

Video Rihanna – Where have you been (sakai version)

Tadi admin terjumpa video ni di facebook terus kongsikan dengan korang semua, jom Layan video Rihana versi Bapok Sakai ni.. confirm korang muntah darah.....

Seni lukisan angry bird menggunakan tangan (4 gambar)

mesti ramai yang sudah familiar dengan angry bird kan. ? ala game lastik-lastik burung untuk bunuh khinzir hijau tu , hahaha :-) . Jom...

Shaheizy Sam akan berkahwin Tahun ini

Sebelum apa-apa, pihak OHBULAN! sekali lagi ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah pada aktor, Shaheizy Sam kerana telah berjaya merangkul trofi Bintang Paling Popular (ABPBH2012) yang...

Social Media

7,796FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
956SubscribersSubscribe

TEKNOLOGI