Home TEKNOLOGI Program Usahawan Dropship 2020

Program Usahawan Dropship 2020

43
0
SHARE

BARU DILANCARKAN!

Jika anda masih mencari-cari peluang untuk jadi yang terawal untuk buat duit ekstra yang banyak…

 

TAHNIAH! ANDA DAH JUMPA PELUANGNYA…

ANDA BOLEH BUAT EXTRA RM8,000 KE ATAS SETIAP BULAN SECARA DROPSHIP SAHAJA!

FOLLOW JE METHOD KAMI YANG DAH PROVEN! TENGOK VIDEO DI BAWAH NI…

Oleh Tuan Dzul Suhaimi,

?Founder dan CEO kepada D Aura Group Sdn Bhd…

?Beliau telah menjana jualan hampir RM50Juta sejak 2012 yang bermula sebagai ejen dropship je…

MESTI TENGOK! SOUND ON! SAMPAI HABIS!

PERHATIAN! Hanya 30 orang sahaja (Tinggal 7 sahaja) akan dapat peluang direct coaching dengan Founder Tuan Dzul Suhaimi dan partner beliau iaitu Tuan Wan Nong Muzafar.

Whatsapp saya (Wan) sekarang untuk saya invite anda datang terus ke Wisma D Aura dan berjumpa sendiri dengan Founder…Percuma!!!

Ok, sebelum tu… Jom kenali siapa Tuan Dzul Suhaimi

Pada tahun 2009, beliau telah membuat jualan RM1Juta pertama nya secara online menjual produk orang sahaja.

Kini beliau merupakan Founder & CEO kepada D Aura, Jenama Minyak Kelapa Dara no.1 di Malaysia sejak 2012.

Juga Founder kepada Supercat International Sdn Bhd – Produk haiwan terunggul di asia tenggara dan juga Co-Founder kepada Coconut Empire Sdn Bhd- Pengilang produk kelapa dan VCO.

Sejak akhir-akhir ini, kemunculan marketplace seperti Lazada dan Shopee yang menyebabkan “perang harga” secara besar-besaran membuatkan kebanyakan usahawan seperti anda mengalami masalah untuk terus buat duit melalui online…

Melihat situasi ini, Tuan Dzul Suhaimi bersama partner-partnernya, antaranya Tuan Wan Nong Muzafar, berjaya membangunkan satu method dan ekosistem yang memberikan solusi kepada masalah yang anda sedang hadapi!

Siapa pula Tuan Wan Nong Muzafar ni??

Beliau merupakan Pakar Strategi Perniagaan. Mempunyai lebih 20 tahun pengalaman didalam dunia koporat dan juga dunia keusahawanan.

Beliau merupakan mantan Ketua Perancangan Strategik di Kumpulan Media Karangkraf dan telah melatih beribu tenaga pengajar (Certified Trainers) disebabkan tanggungjawab beliau sebagai Subject Matter Expert bagi program Nasional eUsahawan (MDec)

Kini beliau terlibat dalam pelbagai perniagaan sebagai pengarah syarikat dari sektor perkilangan hingga ke sektor perladangan komersial. Disamping itu beliau telah menghasilkan 6 buku bestseller bisnes yang telah terjual lebih 50,000 naskah. Buku-buku beliau menjadi rujukan pelajar-pelajar IPT dan juga usahawan-usahawan tempatan.

Ok sekarang dah kenal… Jadi apa sebenarnya program usahawan dropship 2020 ni?

1. Jika anda dah pernah buat bisnes online, tak kira sebagai ejen, dropship, atau apa sahaja… Samada anda pernah berjaya atau pun belum, kami nak bantu anda. Kami nak beri anda satu platform yang akan memudahkan hidup anda.

Dalam platform ini, telah disenaraikan pelbagai produk jenama yang kukuh seperti D Aura, dan juga produk2 artis terkemuka yang mudah dijual dan lengkap dengan segala material dan support yang diperlukan untuk anda membuat jualan secara online dan offline.

2. Untuk setiap produk yang dijual, anda akan dapat margin keuntungan 40% secara dropship sahaja! Ya! Anda tak perlu pegang stok, tak perlu pos barang. Anda promote sahaja, kalau ada orang beli, anda dapat 40%!

Dan paling best, komisen dibayar secara real time! Ini serius, tak pernah lagi orang buat, tapi kami buat! Dan paling penting, dengan system hybrid yang kami cipta ni, takkan ada permainan harga! Keuntungan tu semua anda punya!

3. Anda boleh membina rangkaian ejen anda sendiri melalui system hybrid kami. Anda boleh ada seramai mungkin ejen-ejen di bawah anda. Setiap kali mereka membuat jualan, anda dapat margin keuntungan sehingga 70%! Ha ni lagii gila ni…

Macam anda jadi owner produk dah… tapi tak perlu keluar duit yang banyak nk buat system, nak buat produk, buat branding, bayar overhead bangunan dan pekerja, dan macam-macam kepeningan lagi..

Tak perlu semua tu… System Hybrid kami ni yang akan buat semuanya untuk anda…

Kami cipta method ni memang betul2 nak bantu memudahkan hidup anda… Dan paling paling menarik, anda akan dapat coaching percuma daripada Tuan Dzul dan Tuan Wan Nong Sendiri! Tak Masuk akal langsung!

Kalau di luar tu, rate mereka beri talk minimum RM1,000 sejam… tapi anda dapat free! Ini realiti bukan fantasi.. Jadi kenapa kami buat semua ni kalau free je?

Sebenarnya tak pelik pun… Konsepnya mudah sahaja… Kalau anda berjaya buat jualan yang banyak, anda dapat 70% keuntungan, kami ada lah sedikit keuntungan daripada situ… Jadi sebab tu kami kena pastikan anda berjaya… Kalau tak sia-sia sahaja masa anda dan masa kami..

Kami bukan mcm sifu-sifu yang jual air liur sahaja… Anda bayar ribu-ribu, mereka ajar dan lepas tangan sebab duit dah dapat.

Kami lain, Kami melihat pada sudut long term…kami kena pastikan anda berjaya baru lah kami dapat keuntungan nya. Dan kalau tengok background pun, Tn Dzul dan Tn Nong bukan calang-calang. Mereka betul2 practitioner bisnes.

Ok ni antara mereka yang dah berjaya dengan program bersama Tuan Dzul dan Tuan Nong…

So… Dah ready nak berjumpa dengan Tuan Dzul dan Tuan Nong?

Dah ready nak ubah kehidupan? Dah ready nak buat jualan Jutaan Ringgit? Tekan butang wassap di bawah ini!

Saya (Wan) akan set kan appoinmen anda dengan mereka. Dalam perjumpaan ni anda akan dibriefkan a-z mengenai program ini termasuk bagaimana anda nak bermula. Semua persoalan anda akan terjawab. Anda akan nampak perjalanan dengan jelas daripada zero hingga anda berjaya seperti mereka…

PERHATIAN! Hanya tinggal 7 slot sahaja daripada 30…

Wassap saya sekarang..

Rakaman Interview Tuan Dzul Suhaimi di Bernama Radio

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here