Home SEMASA Video driver bas dipukul sekumpulan lelaki kerana dikatakan memukul pelayan kedai. Ini...

Video driver bas dipukul sekumpulan lelaki kerana dikatakan memukul pelayan kedai. Ini sebenarnya yang terjadi…

345
0
SHARE

Driver bas ini dipukul beramai2 oleh geng2 abang kepada pelayan kedai yang mengadu kat abang dia dilempang oleh driver bas ni. Tapi menurut saksi, tapi ini sebenarnya yang berlaku

Tular sebuah video seorang pemandu bas dipukul beramai-ramai. Dalam video tersebut, dilihat, pemandu bas itu boleh mempertahankan dirinya walaupun di serang secara beramai-ramai. Disebabkan dia juga mempunyai tubuh badan fizikal yang agak tegap, dia masih mampu bertahan. Berikut merupakan status yang dikongsi oleh netizan dan saksi kejadian

Diharapkan perkara ini dapat diselesaikan dengan cara baik, kerana kekerasan buakn jalan penyelesaian yang terbaik. Budi bahas juga perlu dijaga, terutama bila bercakap dengan pelanggan. Bak kata pepatah, kerana mulut, badan binasa

VIDEO:

Driver bas dipukul beramai2 oleh geng2 abang kepada pelayan kedai yg mengadu kat abang dia dilempang oleh driver bas ni…

tapi mengikut saksi yg ada di RnR Gambang kedai No 6 tu, driver bas tu tak usik pun pelayan tu..

kisahnya , driver bas ni order makan pelayan tu dengan biadap sound “sabarlah babi”.

driver bas tu pun bengang le bila kena sound “babi” dengan budak2, dia sound balik le “jangan kurang ajar, aku lempang kang”.

dia cakap je nak lempang tapi tak lempang pun..
tak usik pun budak tu..

so, bila driver bas ni dah selesai minum nak pergi ke bas dia datang le geng2 abang budak tadi sound dan terus pukul…
nasib baik le badan dia besar jugak…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here