Home HIBURAN Disebabkan Paras Rupa Seakan Neelofa, Model Ini Dilabel ‘Try Hard’ Oleh Peminatnya

Disebabkan Paras Rupa Seakan Neelofa, Model Ini Dilabel ‘Try Hard’ Oleh Peminatnya

504
0
SHARE

kalau cantik pula kena kecam. Itulah lumrah bila jadi perhatian netizen di media sosial, ada je yang tak kena.

Tak pasal-pasal model ini dikutuk hanya kerana dia dianugerahkan paras rupa yang seakan-akan Neelofa. Alahai! Dah memang dia dilahirkan macam tu, bukannya dia bedah plastik nak muka sama pun.

Kalau diperhatikan, memang ada mirip-mirip Neelofa tapi bukannya sebiji pun. Ada lah sedikit perbezaannya. Mungkin ada kedudukan tahi lalat di muka, teknik solekan dan bentuk wajah yang persis dengan Neelofa.

Nor Shazleen, seorang pakar kecantikan dan model ini dicemburui para peminatnya sampai ada yang anggap bahawa Shazleen ini try hard nak ikut gayanya.

Kalau melayu memang kejenya nak dengki je kan? – Netizen

Memang betul apa yang dikatakan Nur Amni Insyirah ni, ada je yang nak iri hati dengan kecantikan orang.

“Kalau melayu memang kejenya nak dengki je kan?. Fans Neelofa memang die hard fans.Aku pun ngeri tengok.Tapi model ni memang macam lopa!”

“Setidaknya dia menyumbang kepada sale Neelofa hahaha.Kau sumbang apa? Hahahaha siap warning jangan tiru fashion lofa kalau dah femesKau dah kenapa weh? lantak dia leee!”

Haihh! Kalau minat sekalipun tak payah taksub sangat, silap-silap Neelofa pun tak kisah, korang pula yang lebih-lebih.

Tapi, bila admin tengok dia kat Instagram, sekali imbas memang ada macam Neelofa, nah admin payung sikit gambar-gambar dia ni. Siap ada selfie dengan Neelofa lagi.

Shazleen vs Neelofa

Sumber : Instagram

#kembarlofa

Apa kata peminat neelofa semua, ada yg kata sama ada yg kata tak. Tp itu semua terpulang kepada mata yg melihat. Apa kata anda?

Kredit : lobak merah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here