Home HIBURAN Kepala Dihentak Dipukkul Dengan Penyapu, Zulin Aziz Mengaku Didera Pembantu Rumah

Kepala Dihentak Dipukkul Dengan Penyapu, Zulin Aziz Mengaku Didera Pembantu Rumah

746
0
SHARE

Ketika ini hangat diperkatakan mengenai kes pembantu rumah yang didera dengan teruk oleh seorang wanita yang berstatus datin. Melihatkan kes tersebut, selebriti Zulin Aziz turut berkongsi pengalaman hitam yang dialaminya suatu ketika dahulu.

Zulin Pernah Didera

Menerusi laman twitter nya. Zulin memberitahu bahawa beliau pernah mengalami nasib yang sama. Bezanya situasi beliau didera oleh pembantu rumah mereka. Menurut Zulin, pengalamannya didera begitu menakutkan. Kepala dihantuk, dipukul dengan penyapu serta dipaksa tidur di dalam bilik air antara ‘hukuman’ yang pernah diterimanya meskipun tiada membuat sebarang kesilapan.

Pembantu Rumah Dihalau

Tambah Zulin, beliau pernah mengadu akan peristiwa itu pada keluarga malangnya ianya telah diendahkan kerana masih kecil. Segalanya berakhir apabila jirannya telah melihat Zulin didera serta memaklumkan kejadian tersebut pada bapanya.

Tidak lama kemudian Zulin memberitahu pembantu rumah tersebut telah dihalau serta turut mengaitkan kes yang terkini dengan berpesan supaya berfikiran dengan lebih waras.

Kepada anda yang mempunyai pembantu rumah, siapa pun mereka dan kita, ingatlah kita semua hanya manusia biasa!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Sumber: Hangat.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here