Home HIBURAN Netizen Kecam Pakaian Dalam Sebagai Hantaran Majlis Tunang?

Netizen Kecam Pakaian Dalam Sebagai Hantaran Majlis Tunang?

7444
0
SHARE
pakaian dalam wanitaa

Netizen Kecam Pakaian Dalam Sebagai Hantaran Majlis Tunang?

Malam ni admin perasan satu post yang lalu di wall admin.Ternampak Aliff Channel share screenshot gambat seorang hamba Allah meletakkan ‘pakaian dalam’ sebagai hantaran atas dulang untuk majlis pertunangan kalau tidak silap.Betulkan kalau salah.

pakaian dalam wanitaa

Posting tersebut mendapat perkongsian hebat di laman sosial Facebook dengan 1,100 ribu perkongsian dan 352 komen berbaur negatif.

Ini pula komen netizen yang melihat perkongsian terbabit:

Max Scirocco Ape beza letak bra dgn spender. Sama je bodoh. Baik ko bg dildo je buat hantaran. Playsafe ape smua tu buh skali kot suami ko outstation. Tu la mangkak sgt. Bnyk tgk drama. Phuihh

Raqina Qynaz Hilang maruah .. lelaki kalau bagi gini kat pmpuan dia mng xhormat pmpuan .. belajar respect orang lain .. kene kt aku ni siap la laki tu aku ceramah baling ni biar melayang dulang ni ata kepala dia berparut sekali ok jgk supaya bile ttok parut tu dia engt akan salah dia

Fatin Adzlin huhu..raaasa biasa je..org yg tgk tu xpyh la imagine lebih2.. jga hijab Mata tu..lantak dea la nk bagi ape pun..hahah..yg duk komen pun mulut xjga..yg imagine melampau tu otak yg rosak..huhu

Watie Ehsan bru nk kwen da macam ni,x jge maruah bkal isteri.. da kawen nnti tak tau ape lagi yang die nk tayang.. haih zaman sekarang pelik2.. malu mane malu?

Arissa Jumatt its for their *malam pertama* lah.. biarkan ja la yg penting mereka bahagia#thinkpositive

Tidak kurang ada juga yang mengatakan bahawa kejadian ini berlaku di Indonesia.

ZaNna DaNny Ni hantaran tok pngantin indonesia ni..Mmg ade adat dr indonesia yg bg hantaran bra n mmg tersenarai dlm list dieowg..pnh dgr jgk owg bercerita..mmg agak pelik tok culture kita..tp pd dieowg tu smua biasa..so jaga laa pertuturan anda..

Senah Sinclair Ini mmg org indonesia buat. .biarlah mereka. .myb supaya beringat selalu belikan isteri pakaian dalam. .dr biar isteri pakai sepender nak koyak. .bra ketat dan lusuh sampai nak terkeluar besi push up tu. .haha..bergurau.

Ada juga yang mengatakan bahawa ‘orang dulu-dulu’ sudah mengamalkan adat begini.Betul ke?

Maya Sangkala org dulu2 mmg buat hntrn set bra dgn cepender uols . tukang angkat dulang slamber ja membawa xda viral pun mcm skg ni .huuuu

Apa-apa pun admin nasihatkan,pilih yang terbaik untuk diri masing-masing.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here