Home TEKNOLOGI DIGI WWWOW AWARDS 2015 DATANG LAGI!

DIGI WWWOW AWARDS 2015 DATANG LAGI!

1962
8
SHARE
DIGI WWWOW AWARDS 2015 DATANG LAGI!

DIGI WWWOW AWARDS 2015 DATANG LAGI! | Habis cuti ni kita pulun pulak tulis cerita ni sebab dah janji nak tulis. Nak atau tidak kena tulis jugak.Kalau tak,orang tak tahu.

DIGI WWWOW AWARDS 2015 DATANG LAGI!

Artikel kali ini cerita pasal DIGI WWWOW AWARDS 2015.Mungkin kali ini ada yang menarik untuk blogger dan blogshop semua. Cakap banyak pun tak guna, Saya akan cerita seringkas dan padat ye.Walaupun sebelum ni saya tak pernah tahu pun pasal DIGI Ops..Tapi kali ni sememangnya saya tertarik dengan DIGI WWWOW AWARDS 2015 ni.

DIGI WWWOW AWARDS adalah satu platform di mana korang semua dapat mengeluarkan idea,bakat atau business yang korang ada. Jika idea korang terpilih,RM10,000 bakal masuk ke poket korang.Lagi menarik bila menang,korang boleh jumpa seseorang yang sangat berpengalaman dalam pelbagai bidang. Dapat duduk satu meja dan dengar pengalaman mereka.Ish,rasa best dia tahap macam korang date dengan Nora Danish. Lagi satu kalau korang kepala bisnes macam saya. Lagi Awesome!!

8 kategori pencalonan akan dipertandingkan.Ala anugerah ni macam anugerah bintang popular berita harian (ABPBH) lebih kurang gitu.Tapi Digi WWWOW AWARDS ni lebih kepada mereka yang aktif di kesemua medium media sosial taw. Cth facebook,instagram,twitter,youtube dan media social lain.

Kepada korang yang 24jam pegang smartphone dan aktif giler tahap dewa dekat media sosial tu WAJIB join atau calonkan sesiapa sahaja yang korang rasa layak untuk menang.Best taw hadiah untuk pemenang UTAMA dia ni.Boleh melancong korea winter sonata haha *Opss Berangan Pulak kita ni..!

Ni dia 8 kategori yang dipertandingkan itu ialah:

1) Videos &Photography ( Video dan Photografi )

2) Social Influencers ( Personaliti Berpengaruh )

3) Independent Publishers (Penerbit)

4) Web commerce (Laman Bisnes)

5) Mobile app commerce ( Aplikasi Mobile Bisnes)

6) Social media commerce (Bisnes Media Sosial)

7) Social impact

8) Social gathering

Seandainya korang calonkan saya dalam Kategori Bisnes Media Sosial,apa yang saya akan buat?Saya akan hasilkan satu produk kecantikan iaitu krim hilangkan jerawat khusus untuk lelaki bekerjaya yang sibuk serta tiada masa untuk menjaga muka.Sebab memang ramai lelaki bekerjaya di luar sana yang ingin tampil cantik bergaya dalam apa jua aktiviti.

DIGI WWWOW AWARDS 2015 DATANG LAGI!

11380085_1603762646562203_1248932139_n

DIGI WWWOW AWARDS 2015 DATANG LAGI!

 

Korang yang menjalankan bisnes melalui media sosial baik di Facebook,Email,Blog atau di Instagram korang memang layak untuk join anugerah ni taw. Krik Krik kalau korang rasa blog saya ‘layak’ untuk tercalon,why not?

Jom tengok video ini hero hebat dari Digi WWWOW AWARDS

Oklah malas nak sembang lebih-lebih berbuih air liur saya ni,yang pasti kalau nak tahu lebih lanjut,korang boleh terus singgah website DIGI WWWOW AWARDS 2015.

#DGWWWOW

Maklumat lanjut:

http://www.wwwow.my/

 

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here