Home FESYEN Tsunami Jubah Elrah Exclusive Melanda

Tsunami Jubah Elrah Exclusive Melanda

3653
0
SHARE
Tsunami Jubah Elrah Exclusive Melanda

Tsunami Jubah Elrah Exclusive Melanda | Habis sahaja syawal pasti ada yang masih teringat suasana raya pertama bersama keluarga dan sanak saudara tersayang. Korang masih ingat lagi bila malam raya semua orang berpusu-pusu nak balik kampung dan ada yang last minit cari baju raya, pendek kata semua nak last minit.

Selang beberapa minggu lagi Aidiladha bakal menjelang, Korang mesti ada yang terlepas nak beli Jubah Elrah Exclusive yang meletup tu. Tak akan lah tak tahu Owner Dia El Azman dan Nur Amirah. Mereka yang mencipta Tsunami Jubah Elrah ni taw, Dengar kata raya haji ni dorang nak keluarkan lagi jubah elrah tapi dengan warna variasi yang sangat cantik dan terbaik.

Tsunami Jubah Elrah Exclusive Melanda

Insyallah kami akan menjadi Agen Jubah Elrah Sah area cheras dan sedang mencari Dropship untuk team kami yang bakal meletop nanti insyallah doakan kami ye. Dengan masa yang sama kami akan promosikan jubah elrah di instagram, facebook dan media social yang lain.

Sebelum kami habiskan artikel ni korang bolehlah tengok kain jubah Elrah Exclusive yang baru dan bakal keluar raya haji akan datang.

Tsunami Jubah Elrah Exclusive Melanda

 

Macam mana mengancam tak warna kain jubah elrah yang terbaru nanti?? korang jangan jeles pulak kalau melepas, So cepatlah order dengan kami dan korang boleh bergaya di aidiladha.

Nak Jadi Agen?

Nak Jadi Dropship?

Msj/Whatsaap 0168209324

Facebook:
Elrah Exclusive Kuala Lumpur

Instagram:
elrahcheras

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here