Home FESYEN Jubah Lelaki Cantik Dari Elrah Exclusive

Jubah Lelaki Cantik Dari Elrah Exclusive

9600
4
SHARE

Jubah Lelaki Cantik Dari Elrah Exclusive | Cerita pasal jubah mesti ramai yang mencari kualiti kain dan design yang cantik dan bergaya di majlis atau perayaan. Disebabkan terlalu ramai yang memilih dengan berjubah pada tahun 2015 ini ramai dikalangan lelaki mencari jubah yang cantik dan mudah dipakai dan digayakan pada bulan syawal.

Sempena Sambutan Syawal yang akan tiba pengasas Elrah Exclusive iaitu merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman. Beliau telah mengeluarkan Design Jubah yang cantik dan bergaya untuk lelaki. Kalau korang nak tahu jubah dari Elrah Exclusive ini memang sangat cantik dan Exclusive.

Malas nak Sembang Lebat nanti berbuih mulut pulak korang nak baca, Jom tengok Jubah Elrah Exclusive ni.

Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive Jubah Elrah Exclusive

 

Mesti Korang tergoda dengan design Jubah Elrah Exclusive, Mana Satu Pilihan korang? jangan fikir lama-lama nanti melepas baru korang tahu. Jubah Elrah ni menggunakan material High Quality Cotton. Maknanya susah nak kedut,senang sangat nak gosok ok.

JUBAH ELRAH SLIM FIT
RM180 (1) / RM350 (2)

Jubah Elrah Couple

 

Jubah Lelaki Raya dari Elrah ni ada 3 jenis saiz iaitu S,M dan L. Untuk korang yang nak cantik depan isteri bila raya ni boleh la kurangkan makan bulan puasa ni untuk sarung jubah Elrah Exclusive yang bergaya ni.

Tak akanlah si ayah sahaja nak pakai jubah Elrah Exclusive ni, isteri pun nak juga taw, So Jubah Couple Elrah Exclusive memang sangat sesuai untuk suami isteri yang ingin sama-sama cantik dipagi hari raya nanti.

Nampaknya korang dan tak sabar nak bergaya kan? Jangan tunggu sampai esok nanti tak ada saiz pulak nak beli jubah ni. koleksi Jubah Raya Elrah ni boleh Whatsapp/Msj nombor di bawah untuk order ye.

Whatsapp: “JUBAH ELRAH” KE +60168209324

Facebook:
Elrah Exclusive Kuala Lumpur

Instagram:
elrahcheras

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here