Home TEKNOLOGI Pakej Internet Tanpa Had Dengan P1 ToGo

Pakej Internet Tanpa Had Dengan P1 ToGo

1868
0
SHARE
Pakej Internet Tanpa Had Dengan P1 ToGo

Pakej Internet Tanpa Had | Dalam zaman yang serba moden dan pantas ini internet adalah satu medium yang sangat berguna untuk semua. Oleh itu Packet One Networks Sdn Bhd (P1) hari ini mengumumkan promosi terbaru Kempen P1 ToGo, menawarkan langganan PERCUMA satu (1) bulan bagi mereka yang melanggan di atas talian. Menarik kan?

Pakej Internet Tanpa Had Dengan P1 ToGo

Pakej Internet Tanpa Had Dengan P1 ToGo bertujuan untuk membolehkan generasi Y mengunakan internet tanpa had dimana sahaja anda berada. Pakej interent ini memudahkan anda untuk berkomunikasi dalam media social tanpa had dan menjimatkan masa.

Kami sangat teruja melihat trend aktiviti digital yang semakin meningkat di kalangan pengguna dari semua peringkat umur, terutamanya generasi milenium,” kata Lai Shu Wei, Ketua Pegawai Pemasaran P1. “Dengan penglibatan tinggi di kalangan pengguna di rangkaian sosial serta atas talian, keperluan untuk berhubung pada setiap masa, di mana sahaja, melalui pelbagai peranti, adalah tinggi. Di P1, kami bersedia untuk memenuhi keperluan ini untuk membolehkan pelanggan menggunakan Internet secara maksimum.”

“Ramai golongan belia berhijrah ke kawasan bandar untuk peluang kerjaya yang lebih baik. Majoriti daripada mereka memiliki pelbagai peranti dan bergantung sepenuhnya kepada Internet untuk mencari pekerjaan serta berhubung dengan keluarga,” tambah Shu Wei. “Modem MX230 yang ditawarkan dalam pakej P1ToGo ini dapat membantu memenuhi keperluan tersebut dengan keupayaan menyambungkan pelbagai peranti ke Internet secara serentak, sama ada ketika berada di dalam atau di luar bangunan, pada bila-bila masa. Dengan modem MiFi ini, pengguna dapat menyambung dan berkongsi pelbagai peranti mudah alih seperti komputer riba, telefon pintar, serta tablet, ke Internet; di mana-mana sahaja mereka berada,” kata Shu Wei.

Pakej Internet Tanpa Had Dengan P1 ToGo

Yang menarik pakej internet p1 ToGo ini adalah modem yang comel mudah dibawa dan modem ini menggunakan bateri untuk dicas. Banyak lagi fungsi menarik dalam p1 ToGo yang perlu korang langgan.

Jangan tunggu sampai esok!

Maklumat lanjut:http://www.p1.com.my/mifi/

KEMPEN INI SAH BERMULA 6 APRIL-13 MEI 2015 SAHAJA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here