Home KECANTIKAN Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur

Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur

2933
2
SHARE
Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur

Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur | Hai semua kali ini saya akan ceritakan berkenaan rambut pulak, mungkin diantara anda mengalami masalah rambut yang serius atau tidak. Dalam banyak-banyak keluarga kita mesti ada diantara adik atau abang yang mempunyai masalah rambut gatal atau kelemumur.

Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur

Kelemumur adalah masalah yang sering dialami oleh kebanyakan lelaki. Kepingan-kepingan putih yang tampak ketara pada rambut dan pakaian haruslah di atasi dalam memastikan kita tampil yakin dengan gaya rambut yang tersendiri.

Mungkin ada dikalangan lelaki tidak ambil peduli tentang masalah rambut yang mereka hadapi, ada juga segelintir lelaki tidak menjaga kesihatan rambut yang mana rambut adalah salah satu anugerah Maha pencipta kerana rambut adalah satu semangat yang mungkin ada dalam setiap lelaki untuk nampak lebih hensem dan kacak.

Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur

Rangkaian gel rambut ELITE Combat Dandruff & Flakes baharu diformulasi khusus dengan agen anti-kelemumur bagi mengawal dan mencegah kelemumur. Ia turut diperkaya dengan nutrien phyto, SEPICAP, untuk perlindungan daripada UV dan pencemaran. Ia tidak sekadar memastikan rambut bebas daripada kelemumur, malah memberi gaya rambut kekal terpacak,” ujar Jade Young, Pengurus Kanan Produk Wipro Unza (M) Sdn. Bhd.

Bagi mereka yang mahukan penampilan gaya rambut terkini yang rapi dan mampu bertahan lebih lama Gel Rambut ELITE Combat Dandruff & Flake adalah pilihan korang. Dan bagi mereka yang mahu menyerlahkan penampilan dengan gaya rambut maskulin ELITE Combat Dandruff & Flakes Water Gel adalah pilihan terbaik untuk lelaki kacak bergaya. Produk ini memberikan kita efek kilat semula jadi serta gaya terpacak sepanjang hari di waktu kerja atau aktiviti luar seperti sukan lasak, berjoging dan sebagainya.

Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur Gayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur

Seperti yang kita tahu ELITE Combat Dandruff & Flakes boleh di dapati sama ada di dalam gel atau gel air dan korang boleh pilih yang mana sesuai untuk aktiviti seharian. Nantikan gaya rambut masa kini 🙂

Mana satu pilihan korang….

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here