Home KECANTIKAN Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Lelaki

Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Lelaki

8175
6
SHARE
Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Lelaki

Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Lelaki | Haah ramai yang bertanya mana nak cara produk hilangkan parut jerawat untuk lelaki, sekarang kebanyakkan produk lebih kepada wanita lagi2 produk putihkan kulit perempuan yang paling ramai cari dalam internet ni.

Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Lelaki

Untuk lelaki korang jangan risau produk untuk hilangkan parut jerawat dan kurangkan masalah muka boleh atasi dengan produk keluaran Na Beauty serum argan oil yang dirumuskan khas untuk lelaki dan wanita. So tiada masalah lagi untuk lelaki susah mencari produk kecantikan muka bagi lelaki yang menjaga penampilan itu eloklah guna produk ni terbukti berkesan.

Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Lelaki

Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Lelaki

Argan Oil Serum merupakan produk pertama keluaran NA Beauty Skincare Solution.Ramai yang dah mencuba dan meyakini keberkesanan Argan Oil Serum ni.Memang berbaloi dengan harga yang dijual.

FUNGSI UTAMA ARGAN OIL SERUM

1) Merawat & memperbaiki struktur kulit wajah
2) mencerahkan wajah secara sekata
3) menghilangkan jerawat, parut, jeragat & kedutan eyebag
4) melembut & mengurangkan minyak di wajah
5) mengubati penyakit kulit seperti eczema, kurap & kulit kering

BAHAN-BAHAN ARGAN OIL SERUM

1) Argan oil
2) Sweet almond oil
3) canadian willow herbs
4) aloe vera
5) apple stem cell
6) beta white

Ni dia kelebihan Argan Oil Serum:

  • Bahan anti-oksidan dan bahan aktif triterpenoids yang sangat tinggi
  • Merawat dan memperbaiki wajah
  • Mencerahkan wajah
  • Memudarkan parut
  • Mengurangkan jerawat
  • Anti-Penuaan
  • Mengurangkan kedutan di kulit
  • Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap,jerawat dan kulit kering

Korang boleh tengok testimoni serum argan oil

Testimoni Serum Argan Oil

Testimoni Serum Argan Oil

Testimoni Serum Argan Oil

Testimoni Serum Argan Oil

 

 

 

Serum Argan Oil

 

Harga serum ni cuma RM74 FREE Postage.Kalau korang nak order serum ni,boleh order dengan Agen SAH NA Beauty berikut:

NA BEAUTY
WHATSAPP/MSJ: 013-205 8902

SERUM ARGAN:RM74 FREE POSTAGE
SABUN HABBATUS SAUDA:RM40 FREE POSTAGE
COREA MIRACLE SKINCARE:RM120 FREE POSTAGE

6 COMMENTS

  1. Eloklah ada produk penjagaan muka yang bagus untuk lelaki… Sebab kaum lelaki zaman sekarang tak sama macam kaum lelaki zaman dulu-dulu… Orang lelaki zaman sekarang ni juga turut mementingkan penjagaan muka…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here