Home FESYEN Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

5086
6
SHARE
Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola | Haah mesti korang tertanya ternanti pasal jubah moden by sola kan? Sebelum ni saya ada cerita kedatangan jubah furqon by sola dalam artikel Jubah Moden couple by Sola.

Kali ini kita akan cerita detail pasal jubah furqon couple moden by sola. Ramai yang tertanya apa yang kita nak ceritakan pasal tercetusnya jubah furqon by sola dan ramai yang nak tahu apa yang best sampai orang menangis nak beli jubah furqon ni. Sebelum ini dalam artikel yang lepas saya ada cerita design dan jenis kain pilihan jubah furqon serta jahitan setiap inci jubah yang cantik ni.

Tercetusnya design jubah furqon by sola adalah dari beliau sendiri yang inginkan kelainan dari jubah yang berada di pasaran dan mencari sesuatu yang lain dari yang lain supaya semua golongan boleh pakai dan kain yang mudah dijaga. owner adalah seorang pereka baju wedding dan jubah kalau tak silap saya. Waktu lapang biasa beliau akan mencari idea baru untuk baju wedding dan jubah.

Jubah Moden Couple By Sola

 

Jubah Moden Couple By Sola

 

Jubah Moden Couple By Sola

Jubah furqon ciptaan sola ini adalah inginkan satu kelainan dari beliau sendiri dan tahun 2015 juga beliau nak sesuatu kelainan dari jubah yang lain supaya design yang beliau buat adalah sesuatu yang unik dan moden. Kalau nak korang nak tahu design macam ni memang tak ada lagi dekat malaysia, carilah kat mana pun hanya di Furqon by sola sahaja ok.

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Kelebihan Jubah Furqon Adam Dan Hawa By Sola

– Pilihan Meterial velvet yang lembut dan mudah di jaga.
– Velentro havy yang nampak moden cantik variasi warna yang menarik.
– Under cover yang mudah dibuka serta design yang comel.
– Leher jenis bertingkat untuk adam dan untuk hawa pula yang ada zip supaya mudah untuk ibu susukan anak.

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Jubah Furqon Adam Yang Cantik

Jika nak di ceritakan design untuk jubah furqon adam adalah sangat simple dan cantik untuk semua golongan boleh mencubanya. Hasil dari owner beliau nak supaya jubah Furqon ciptaan beliau ini dapat dipandang oleh semua orang dan nampak moden dan cantik.

Jubah furqon adam ini ada kelainan setiap design, jika nak di bandingkan dengan jubah Furqon hawa. Jubah Furqon Adam ini setiap lengan ada zip supaya mudah untuk mengambil wuduk.

Setiap Kanan dan kiri jubah furqon adam ini ada poket untuk kita menyimpan seperti handphone atau dompet. Butang di tengan juga dibuat khas untuk kita pakai, kalau korang nak tengok baju jubah atau baju melayu sekarang ni butang hanya ada 3 lubang sahaja kan. Tapi jubah furqon by sola mempuyai 5 lubang butang nampak lebih cantik.

Bahagian leher pula jenis yang bertingkat supaya nampak lebih kelainan dari jubah lain dan mengikut zaman moden sekarang ni. Tak best pulak kan asik design yang sama sahaja, itu sebab lah terciptanya jubah furqon moden.

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Jubah Furqon Hawa Cipta Kelainan

Oklah, ni pula jubah furqon hawa yang sangat cantik, menangis korang tengok design yang comel cantik ni. Nak pendekkan cerita berkenaan jubah furqon hawa pula jenis yang nampak lebih moden design dia memukau buat kaun hawa.

Jubah furqon pula bahagian lengan yang mempunyai zip supaya mudah di lipat atau mengambil wuduk. Buat kaun hawa yang bekerjaya juga boleh memakai jubah ini untuk ke pejabat atau majlis keraian,majlis istimewa,majlis rasmi,majlis nikah dan tunang boleh uols hehe.

Furqon hawa juga mempunyai zip ditengah supaya ibu mudah untuk susukan anak dan dipakai dengan senang tidak terlalu susah untuk sarungkan.

Jubah  Furqon Pilihan Jejaka dan Wanita Kerjaya

Mesti korang rambang mata kan. tak tahu nak pilih mana satu jubah couple furqon by sola ni sebab semua design dorang cantik belaka. Jubah furqon ini telah di buat khas untuk zaman moden sekarang ni yang mana sesuai dipakai oleh semua golongan makcik pakcik adik abang dan kakak semua taw.

Warna jubah furqon juga mempengaruhi si pemakai jika korang nak tahu sebab bila kita tengok setiap design dan warna tersebut ada kelainan tersendiri dan bentuk setiap jubah furqon ini.

Jubah Furqon Moden Terbaik By Sola

Penat duk sembang panjang ni, Korang duk terbeliak mata tu tengok jubah furqon ni ye haha so apa tunggu lagi. Jangan lupa pergi website dorang dekat bawah ni ye.

Boleh Buat order dekat sini

Website:www.furqon.my [KLIK]
Instagram: @solaweddingcouture [KLIK]
Facebook:Furqon by Sola Couture [KLIK]
Hotline: 0168209324

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here