Home KECANTIKAN Kelebihan Set Kening Nurfa Beauty

Kelebihan Set Kening Nurfa Beauty

1197
0
SHARE
Tutorial Set Kening

Kelebihan Set Kening Nurfa Beauty | Lagi beberapa hari sahaja nak masuk tahun baru, Alhamdulilah sebahagian perancangan yang kita buat dah tercapai. Kalau ada yang belum capai sama-sama kita usaha kuat lagi ok.

Oklah kita sambung berkenaan tajuk entri kali ni ye. Ramai yang duk tanya mana nak cari set kening tanpa mencukur dengan mudah kat luar sana. Tapi lagi ramai yang tak tahu ada set makeup yang boleh bentukkan kening tanpa mencukur kan?? Pakcik Google kan ada.

Set Kening Tanpa Cukur

Set kening yang saya nak kongsikan ini adalah paling mudah untuk korang belajar kat isteri, kakak2 dan adik2 yang nak belajar mekup tu.

Kelebihan Set Kening Nurfa Beauty

  • Tak perlu mencukur kening
  • Mudah digunakan dan senang dibawa
  • Kening terbentuk dengan mudah
  • Lengkap dengan toturial mudah
  • Hasil kening persis sentuhan makeup artis
  • Menjimatkan masa dan wang

Haah mudah kan bentuk kening..Yang tak tahu pun boleh tahu, bentuk kening cantik dan menawan. Yang minat mekup tu korang bolehlah try nanti jangan salah bentuk plak kening tu hehe. Nanti korang bolehlah cantik macam nora danish 🙂

Nurfa beauty juga ada jual set kening dan siap dengan tutorial sekali best kan…So korang bolehlah order set kening.

Tutorial Set Kening

Set Kening Nurfa Beauty
Msj/WhatsApp:013-2058902
Postage hanya dilakukan setiap hari:ISNIN,RABU dan JUMAAT.
Harga yang dinyatakan sudah termasuk KOS POS.

Opss jangan lupa follow Instagram @Nurfa_Beautyhq

Kelebihan Set Kening Nurfa Beauty

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here