Home FESYEN Jubah Moden Couple By Sola

Jubah Moden Couple By Sola

3508
18
SHARE
Jubah Moden Couple By Sola

Jubah Moden Couple By Sola | Ni kali pertama saya nak cerita pasal jubah yang cantik dan menawan bagi saya. Pasti korang semua akan suka design jubah yang akan saya ceritakan ni. Haah nampak macam tak sabar aje nak tengok ūüėÄ

Kalau korang nak tahu ni kali pertama cerita pasal jubah taw. Selama ni asik cerita pasal beauty aje haha mesti korang bosan kan? Sorylah Bro kawe nak cantik jugak hehe. Jeles taw tengok korang cantik.

Oklah kita tak nak cerita panjang sangat nanti korang bosan sebab artikel ni mengantuk kan…hahaha. Jubah yang saya nak cerita ni adalah dari sentuhan Sola Wedding Couture, Design yang semulajadi dan sangat cantik.

Apa Yang Best Jubah Furqon By Sola

  • Sentuhan design yang semulajadi
  • Kain yang lembut dan sejuk bila dipakai
  • Sesuai untuk Semua Golongan
  • Warna jubah yang menawan
  • Jubah moden couple pertama malaysia

Jubah dari sentuhan Sola Wedding Couture serius saya kata design dia tak pernah tak cantik, Semua cantik sangat tergoda bila tengok. Macam awek cantik menawan melintas depan mata haha variasi warna yang menawan dan pilihan warna yang lembut cantik bila di pandang.

Jubah Moden Couple By Sola

 

Jubah Moden Couple By Sola

Jubah Moden Couple By Sola

Jubah Moden Couple By Sola

Jubah Moden Couple By Sola rekaan ala-ala maskulim gitu dan mempunyai dua nama yang tersendiri iaitu Furqon Adam dan Furqon Hawa. Kalau korang nak tahu variasi warna pilihan sola untuk furqon adam dan hawa adalah putih gandingan hitam,merah hati gandingan hitam,furqon hijau gandingan hitam,biru seakan-akan lautan dan furqon emas gandingan kuning diraja gitu. Ops ada lagi satu warna yang cantik ungu menawan seakan buah naga taw.

Pasti korang tak sabar nak tengok jubah furqon by sola, sabar nah…saya pun tak sabar nak pakai jubah furqon by sola hasil sentuhan owner sendiri.

Maklumat lanjut by sola :

Fanpage:Furqon By Sola | Jubah Lelaki Hari Raya [KLIK]
Instagram: @furqonbysola [KLIK]
Website:www.furqonbysola.com

18 COMMENTS

  1. lagi best kalau buat kemeja untuk suami jubah untuk isteri tapi design yg sama (satu set) saya org pertama tempah hehehe.. boleh pakai jalan2 dan ke tempat kerja juga :)))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here