Home KECANTIKAN Set Kening Tanpa Mencukur Terbaik

Set Kening Tanpa Mencukur Terbaik

2129
3
SHARE
Set Kening Tanpa Mencukur Terbaik

Set Kening Tanpa Mencukur Terbaik | Alhamdulilah ini adalah simple blogpost untuk set kening yang mana korang boleh belajar dengan mudah dan berkesan untuk bentuk kening tanpa mencukur atau potong.

Oklah kali ini saya tak nak cerita panjang sampai korang mengantuk nanti haha. Set kening tanpa mencukur ini mudah sangat untuk korang yang tak tahu, tak pernah cuba atau ingin mencuba boleh try yang ini. Saya bukan pandai nak mekup tapi insyallah boleh tolong memudahkan korang supaya suami tak tunggu lama-lama sampai korang siap mekup gitu kan..hehe

Set kening tanpa mencukur ini mempunyai 6 barang yang perlu korang gunakan untuk bentuk kening korang bagi nampak cantik dan menawan dimata suami.

Set Kening Tanpa Mencukur Terbaik

Set Kening Yang Mudah

Pertama adalah pensil untuk melukis bentuk kening yang korang nak buat…ops bukan pensil sekolah anak2 tulis ye hehe

Kedua Berus kening yang kecil dan banyak dijual dekat luar sana…mana2 brand pun boleh 😀

Ketiga Gam kening untuk menutup bahagian yang lebihan bulu di mata…Bukan sebarangan gam ye.

Keempat Mascara kening yang sesuai untuk bentuk kening dengan mudah.

Kelima ialah pengasah pensil kening untuk tajamkan mata pensil dan lukis dengan senang.

Keenam berus shape yang mana ia boleh kemaskan kening korang dengan cantik dan nampak lebih menawan gitu

Oklah itu sahaja barang Set Kening Tanpa Mencukur, Dan korang boleh tengok gambar barang set kening ni dalam satu set dijual sekali mudah kan?? Selesai sahaja bentuk kening korang jangan lupa selfie satu gambar ye hehe…

Set Kening Tanpa Mencukur Terbaik

Nantikan sambungan artikel kelebihan set kening tanpa mencukur terbaik, 🙂

Jom Order………………… 😀

Set Kening Tanpa Mencukur
Msj/WhatsApp:013-2058902
Postage hanya dilakukan setiap hari : ISNIN,RABU dan JUMAAT.
Harga yang dinyatakan sudah termasuk KOS POS.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here