Home KECANTIKAN Serum Argan Nur Amirah

Serum Argan Nur Amirah

3273
8
SHARE
Serum Argan Nur Amirah

Serum Argan Nur Amirah | Ok kali ini saya nak cerita pasal owner produk serum argan yang sangat popular sekarang ni. Kalau korang nak tahu owner Nur Amirah baru sahaja berkahwin bersama ElAzman pilihan hati alhamdulilah syukur beliau dah bertemu jodoh semoga kekal ke akhir hayat amin. Saya sangat teruja sekali mereka berdua bersungguh-sungguh mencapai cita-cita dan dapat menghasilkan produk sendiri dan syarikat sendiri produk kecantikan.

Serum Argan Nur Amirah

 

Serum Argan Nur Amirah

Alhamdulilah setiap pekembangan dan produk yang mereka keluarkan mendapat sambutan yang positif. Produk yang mereka keluarkan sangat bagus dan sesuai untuk semua kulit muka. Serum Argan Nur Amirah adalah hasil daripada ciptaan sendiri,pengasas Nur Amirah Beauty Skincare Solution. Dan Sekarang ni ramai mencari produk mereka kerana testimoni serum argan sangat berkesan dan cepat bertindak pada kulit muka. Tak silap saya,belum sampai setahun pelancaran produk dia,ramai dah jadi pengguna setia produk dia.Alhamdulilah pekembangan yang sangat luar biasa!

Serum Argan Nur Amirah

Produk pertama keluaran NA Beauty Skincare Solution adalah Argan Oil Serum. Ramai sudah mencuba dan banyak juga testimoni yang positif dari pengguna dan yakin berkesan dengan Argan Oil Serum ni. Sangat berbaloi kalau korang beli dan mencuba produk Nur Amirah dengan harga yang dijual.

Kelebihan Argan Oil Serum

  • Bahan anti-oksidan dan bahan aktif triterpenoids yang sangat tinggi
  • Merawat dan memperbaiki wajah
  • Mencerahkan wajah
  • Memudarkan parut
  • Mengurangkan jerawat
  • Anti-Penuaan
  • Mengurangkan kedutan di kulit
  • Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap,jerawat dan kulit kering

Serum Argan Nur Amirah

Serum Argan Oil ini lembut bila dipakai pada kulit muka kita dan senang disapu pada kulit. Kesan seawal 1-2minggu paling cepat. Ramai yang dah bagi feedback positif kesan parut jerawat dan masalah kulit muka makin berkurang sejak minggu pertama mereka cuba serum argan oil ini. Jom kita tengok testimoni mereka yang telah gunakan serum argan oil.

Serum Argan Nur Amirah

 

Serum Argan Nur Amirah

 

Serum Argan Nur Amirah

Jom kita tengok produk kedua keluaran dari NA Beauty yang selalu amirah duk pakai untuk cuci muka iaitu Facial Bar Soap dari NA Beauty Skincare Solution.

Serum Argan Nur Amirah

Facial Bar Soap dari NA Beauty ni diperbuat daripada bahan-bahan seperti:

  • Soap Base
  • Black Seed oil
  • Black Seed Extract
  • Pentavitine
  • Vitamin A,C & E

Sabun muka ini sesuai untuk semua jenis kulit muka, dan 5 fungsi menarik pasal Facial Bar Soap ialah:

  • Memudarkan garis halus
  • Mematikan bakteria punca jerawat
  • Memudarkan jeragat akibat sinar UV berlebihan
  • Kulit terbakar
  • Mencerah dan melembapkan kulit

Serum Argan Nur Amirah

 

Serum Argan Nur Amirah

Produk keluaran NA Beauty semuanya mendapat kelulusan KKM dan diperakui selamat. Jadi korang tak perlu ragu-ragu untuk menjadi pengguna Argan Oil Serum dan Facial Soap dari NA Beauty Skincare Solution.

Berminat nak order Argan Oil Serum dan Facial Soap,boleh order dekat:

Argan Oil Serum
Msj/WhatsApps : +6013 205 8902
RM74/rm80 (ss)
FREE postage!

Serum Argan Nur Amirah

Facial Soap
Msj/WhatsApps : +6013 205 8902
RM40/rm46 (ss)
FREE postage!

Sumber Gambar dari pada Dunia Farisya

 

8 COMMENTS

  1. dah banyak produk bumiputra berasaskan serum di pasaran, ini menandakan kemajuan dalam teknologi kecantikan bumiputra sudah maju termasuklah serum argan nur amirah 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here