Home BISNES Kahwin Percuma Dan Menang Pakej Bulan Madu

Kahwin Percuma Dan Menang Pakej Bulan Madu

1898
4
SHARE
Kahwin Percuma Dan Menang Pakej Bulan Madu

Kahwin Percuma Dan Menang Pakej Bulan Madu | Untuk kali yang ke 9 Mefa Weeding telah membuat kelainan untuk bakal pengantin 2015 haa sebab apa? IM4U telah bekerjasama untuk menjayakan lagi event mefa kali ini. Dengar aje pasal kahwin, Minggu ni sahaja 2 orang kawan sekolah saya telah kahwin hehe alhamdulilah murah rezeki kahwin kan.

Untuk kali ini saya nak cerita pasal kahwin PERCUMA dan menang pakej berbulan madu yang bakal anda dapat bila korang join contest yang sangat mudah dan best sekali. Untuk bakal pengantin pada tahun 2015 ye. Kalau yang dah kahwin tu bolehlah ajak kawan yang tengah merancang untuk kahwin pada tahun hadapan.

Ok saya tak nak sembang panjang, Untuk kali ini mefa dan radio rasmi iM4U dan MEFA akan mengadakan pertandingan “Once Upon A Wedding“ untuk bakal pengantin 2015 sahaja. Contest ini sangat senang korang hanya cipta satu SLOGAN yang menarik untuk menang pakej kahwin percuma dan bulan madu yang bernilai RM17,000 banyak tu. Syoknye kahwin!!!

Kahwin Percuma Dan Menang Pakej Bulan Madu

Apa macam hadiah teruja ke tak ni?? Lumayan tu sebulan pun tak habis makan hehehe. Semua term dan syarat pasal pertandingan ini korang boleh terus pergi website ini :

www.im4u.my [KLIK]

Jangan lupa masuk taw pertandingan ni, Rezeki korang MENANG nanti. Menang durian runtuh nanti wahhh bestnnyeee….

Cakap tahun depan macam jauh aje lagi kan tapi tinggal lagi berapa hari sahaja lagi nak masuk tahun 2015. Malaysia Wedding Festival kali ini sangat best sebab ada lebih dari 70 vendor yang terpilih untuk bersama meriahkan lagi Mefa kali ini. Ingat 26-28 december 2014 ini Mefa Malaysia Wedding Festival.

Kahwin Percuma Dan Menang Pakej Bulan Madu

Vendor juga banyak menganjurkan contest dan pakej yang menarik, korang patut pergi. Yang bakal suami tu jangan lupa ajak bakal bini, Kalau yang kerja tu jangan risau Mefa Wedding berlangsung selama 3hari Block date korang ye. Rugi kalau tak pergi nanti!!

maklumat lanjut boleh layari laman web dibawah ni

Website: www.im4u.my
Website:www.mefa.com.my
Instagram: @mefapengantin / @im4u

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here