Home BISNES Contest Mudah Nikko Slim Juice

Contest Mudah Nikko Slim Juice

4361
57
SHARE
kurus dengan mudah

Contest Mudah Nikko Slim Juice | Tak tahu la ini merupakan kali ke berapa saya anjurkan contest lagi.Hehe Tak sempat nak mengira la.Alhamdulillah,Allah masih lagi beri peluang untuk saya berkongsi rezeki dengan semua orang.Ingat,tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima 🙂 .Ok,Straight to the point sebab saya sendiri tak sabar nak cerita pasal contest ni.

kurus dengan mudah

Nama Contest:Contest Mudah Nikko Slim Juice

Syarat-syarat penyertaan:

1.Peserta perlu menulis sebuah artikel BEBAS mengenai Nikko Slim Juice.

2.Maklumat mengenai Nikko Slim Juice boleh diambil daripada website Nikko Beauty [KLIK]

3.Tajuk artikel juga adalah BEBAS dan KREATIF.

4.Jumlah artikel mestilah TIDAK KURANG daripada 300 patah perkataan.

5.Peserta WAJIB memasukkan ayat berikut dalam artikel penyertaan

Kurus dan Menang RM1000 dengan Nikko Slimm Juice

Nikko Beauty, & Wellness, syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White kini mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice.
Nikko Slimm Juice lulus KKM dan Halal. Rata rata pengguna memberikan respon atau testimoni yang baik setelah menggunakan produk tersebut.

Berikut merupakan info tambahan produk :
1 botol cuma berharga RM60

Tidak perlu bancuh,terus minum sahaja 2x sehari
Mengandungi 250ml, tahan untuk 2 hingga 3 minggu

Pihak syarikat ada melancarkan pertandingan Kurus Dan Menang. Setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini.
Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turun berat badan sebanyak 10 Kg dalam masa sebulan. Antara syarat pertandingan :

Wajib ada bukti sahih sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice
Ada gambar ‘before – after ‘

Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :

Website : http://nikkobeauty.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com
Hp : 019 3444513

 

Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh Nikko Beauty serta duniafarisya.com

6.Peserta DIBENARKAN untuk menambah,mengedit artikel ASALKAN OBJEKTIF ARTIKEL TIDAK BERUBAH.

7.Masukkan BANNER CONTEST di atas dan LINK kan kepada “www.nikkobeauty.com.my” dalam artikel penyertaan anda.

8.10 Blogger (Pemenang) akan DIPILIH secara “RAWAK” atau dalam erti kata lain “CABUTAN BERTUAH”.

9.Peserta perlu mengekalkan ARTIKEL PENYERTAAN di dalam blog mereka,sekurang-kurangnya sehingga MAY 2015.

10.Link penyertaan peserta perlulah dihantar ke SINI [KLIK] 

11.Pertandingan ini bermula 10 Disember 2014 sehingga 10 Januari 2015.

12.Senarai Nama Pemenang akan diumumkan di blog ini SEMINGGU selepas pertandingan tamat.InsyaAllah.

SENARAI PESERTA CONTES MUDAH NIKKO SLIM JUICE [KLIK]

Hadiah pula seperti mana yang korang tahu iaitu setiap seorang pemenang akan menerima WANG TUNAI RM200 seorang.

kurus dengan senang

Haaa…Mudah kan?Tulis je apa yang korang nak tulis,asalkan korang ikut syarat-syarat yang penaja mintak tu.Sangat mudah!Mana tahu rezeki korang untuk sangkut dapat RM200 tu.Haiiiiip!Bukan mudah nak dapat RM200 secara mudah.Dengan RM200 ni macam-macam koran boleh buat taw.Nak belanja makan family dekat Kenny Rogers boleh,nak servis kereta boleh,nak bayar sewa rumah boleh dan yang paling penting nak bayar bil internet lagilah boleh.Internet penting jugak.Hehe.

Ok dah.Saya tak nak sembang panjang,korang pergilah berhempas pulas mulakan usaha dan penulisan korang.Jangan lupa ajak kawan-kawan korang join sama taw?!InsyaAllah kalau kita berkongsi dengan orang lain peluang rezeki,nanti semakin luas Allah bukak jalan rezeki kita.Yakin taw!

Selamat Mencuba! 🙂

57 COMMENTS

  1. Macam tak ramai jer yang join Contest ni… Saya nak tunggu sampai 25 Disember… kalau tak cukup 10 orang yang join, nanti baru saya join… 😉

  2. syarat memang susah woo..

    kena beli produk dulu. then..

    kena kuruskan badan..

    pastu..pemenang pula dipilih secara rawak.

    okeh..kasi tukar la cara pilih pemenang. tak best la rawak-rawak. hoho..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here