Home KECANTIKAN Hangat!Botox Selamat Untuk Kita?

Hangat!Botox Selamat Untuk Kita?

2090
11
SHARE
botox injection

Hangat!Botox Selamat Untuk Kita? | Dahulu kecoh pasal botox haram untuk di ambil dek kerana menimbulkan banyak kesan sampingan.Tetapi sejak dua minggu ini,kerap saya nampak di Facebook mengenai botox sebenarnya selamat untuk diambil tanpa kesan sampingan.Fuh!Isu panas ni kalau melibatkan botox.Mana tidaknya ramai yang berpusu-pusu nak cantik dengan botox.

botox injection

Kejadian ini juga dikatakan berpunca dari botox yang dikeluarkan oleh syarikat MZ SECRET.Botox keluaran MZ SECRET di katakan mampu memberikan kulit muka yang tegang dan cantik tanpa perlu merasai kesakitan.Berani mati betul MZ SECRET ni keluarkan produk sebegini!Lepas ni jangan hairan kalau ramai wanita berusia 3o-an dan ke atas di luar sana tu cantik mengalahkan Nora Danish.

Rasanya lepas ni juga banyak produk kecantikan di luar sana tu terpaksa bersaing dengan MZ SECRET sebab botox MZ SECRET ni berjaya pikat hati wanita di luar sana.Tapi yang paling bestnya saya dengar,Botox MZ SECRET ni boleh diguna pakai oleh lelaki jugak macam saya ni.Aduhhh.Habis la melaram cantik semua abang dan kakak kat luar sana tu.

Tetapi mesti anda nak tahu bagaimana rupa sebenar Botox MZ SECRET kan?

botox yang halal

Dalam masa 7 hari pemakaian muka berkedut boleh jadi anjal.Fuh!Statement dia boleh tahan jugak ni.Botox jenis apa ye diorang gunakan ek?Tapi sekarang ni dekat Facebook,Instagram dan Twitter memang tengah kecoh sangat pasal botox MZ SECRET ni.Ramai yang berikan feedback positif dekat MZ SECRET.Sampai tak menang tangan diorang nak kumpul testimoni.

suntikan botox

 

Paling tak tahan ramai juga jadi pengedar botox ni.Berani betul diorang ni nak cari makan jual botox.Best betul macam ni.Kalau macam ni lah,saya pun nak jual botox ni.Dah la selamat,halal pulak tu.Tak payah pening beli produk kecantikan banyak-banyak.Beli Botox Cream ni satu pun dah cukup la.Jimat duit!

Penat dah nak sembang lebat.Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut mengenai Botox Cream dan keberkesanan dia,korang pergi terjah website dan page diorang.Kat sana korang boleh order sekali Botox Cream ni.Hehe.Cepat kak oiii nanti melepas nak cantik macam Nora Danish.Hehehe.

Maklumat lanjut:

Website:www.mzsecret.com

Fanpage rasmi:MZ SECRET MALAYSIA 

Senarai Pengedar Berdaftar:Stokis [KLIK]

 

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here