Home BISNES 10 Rahsia Tawan Hati Suami

10 Rahsia Tawan Hati Suami

1683
9
SHARE
rahsia menambat nafsu suami

10 Rahsia Tawan Hati Suami | Hari ni kembali ‘berani’ untuk berkongsi dengan para pembaca mengenai rahsia tawan hati suami.Meskipun saya sendiri masih belum berumah tangga,insyaAllah saya cuba kongsikan sedikit sebanyak tips yang boleh para isteri di luar sana gunakan bagi menawan hati suami di rumah.Tips yang saya berikan adalah berdasarkan pengalaman sahabat-sahabat saya di luar sana.’Keluhan’ mereka sedikit sebanyak memberi idea kepada saya untuk bercerita dengan anda.

rahsia menambat nafsu suami

Saya yakin ramai para isteri di luar sana ‘buntu’ dan ‘mati kutu’ bagaimana sebenarnya untuk si suami sentiasa ‘melekat’ di sisi tanpa menggunakan ‘kaedah jahat’.Sebenarnya sangat mudah dan senang sekali.Anda ikut 10 rahsia yang saya kongsikan di bawah,InsyaAllah,keintiman akan menjadi milik anda.Semua 10 rahsia tawan hati suami di bawah adalah sebahagian daripada tips Dr Fadzilah Kamsah.

10 Rahsia Tawan Hati Suami

1.Berdoa agar di sayangi

2.Tegur dan sentuh suami

3.Tunjukkan keprihatinan

4.Berlatih mendengar dengan baik

5.Jangan tergesa-gesa membantu menyelesaikan masalah suami.Apa yang lebih penting adalah simpati.

6.Beri suami masa berkualiti sekurang-kurangnya 30 minit

7.Tanya ibu mentua,adik,kakak ipar mengenai hadiah disukai suami.Sekali sekala buat kejutan untuk suami

8.Masak makanan kegemaran suami.Yang ni suami mudah tergoda.Bila perut kenyang,emosi pun stabil

9.Beri pujian kepada penampilan suami.Suami lebih gemar bila yang tersayang sentiasa memujinya.

10.Pujuk suami bila dia marah atau berkecil hati.Yang ni si isteri boleh tambat suami di kamar beradu.Tapi pastikan ‘cara dan teknik’ untuk menawan si suami adalah betul.Kalau hendak pastikan ‘cara dan teknik’ anda menjadi,saya syorkan si isteri/si suami beli dan khatamkan buku ini. -> Rahsia Menambat Nafsu Suami[KLIK].

Ramai yang dah ‘tertawan’ setelah membaca buku tersebut.Sampaikan ramai yang berikan testimoni ‘gigil badan’.Tak sanggup pulak saya nak sambung baca testimoninya.

Jangan menyesal kalau harga buku tu dinaikkan dengan ‘rakus’ sekali memandangkan ramai yang dah ‘cair’ bila baca buku.Sekali lagi,pergi beli cepat-cepat buku ni dekat sini->Rahsia Menambat Nafsu Suami [KLIK]

Selamat Mencuba!

 

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here