Home MAKANAN Cafe Sedap Di Kuala Lumpur

Cafe Sedap Di Kuala Lumpur

2406
12
SHARE
Cafe Sedap Di Kuala Lumpur

Cafe Sedap Di Kuala Lumpur – Dah lama TN tak update blog pasal makan hehe, Ni ada sedikit masa untuk TN cerita pasal cafe sedap di kuala lumpur, nanti korang bolehlah singgah ye. Cafe ni namanya Signature Cafearo kira-kira dekat dengan bandar kuala lumpur tempat paling sibuk di malaysia.

Cafe Sedap Di Kuala Lumpur

 

Cafe Sedap Di Kuala Lumpur

 

Cafe Sedap Di Kuala Lumpur

Signature Cafearo adalah satu cafe yang menarik dan cantik dekorasi yang mereka hias dengan warna oren dan putih tema cafe dan warna yang mereka pilih sangat tenang dan sejuk bila kita datang di Signature Cafearo kuala lumpur. Ni pertama kali TN review Cafe Signature Cafearo.

Cafe Sedap Di Kuala Lumpur

Cafe Signature Cafearo terletak didalam shamelin shopping mall tak silap TN la. Signature Cafearo adalah satu tempat cafe yang menarik dan sesuai kepada orang yang nak beristirehat bila hari cuti dan sesuai golongan umum kerana tempat memang awesome taw.

Signature Cafearo

Ini adalah pencuci mulut yang TN suka sebab coklat die rasa macam meleleh bila tengok dan kek die macam rasa krim chees gitu. Korang mesti cuba taw!! harga die dalam rm8.90.

Signature Cafearo

Jika korang ingin rasa kelainan dari segi pencuci mulut bolehlah cuba yang ini nama dia Smoked Salmon & Spinach Quiche rasa ikan salmon sikit sesuai pada yang berdiet tak suka krim atau chees harga die boleh tahan juga rm15.90.

Signature Cafearo

Menu makanan ni lebih kurang macam twistter kfc tu tapi yang ni lagi sedap sebab die ada daging dan sayur yang segar serta kentang potong yang sedap. Harga die dalam rm13.90

Signature Cafearo

Pasta yang sedap rasa macam makan kat luar negara pulak rasa die tak pedas masam masin macam tu la memang sesuai pada orang yang suka makan pasta ni hehe. Harga die rm18.90

Signature Cafearo

Mushroom soup!!! makanan yang paling TN suka sejak kecil lagi bila nampak mashroom ni hehe yang ni memang terbaik dari ladang. Harga dia sangat cun rm8.90 

Signature Cafearo cafe juga ada sediakan makanan American(Traditional),Asian
Fusion,Breakfast,Burgers,Chinese,French,Italian,Sandwiches,Seafood,Steakhouses,Vegetarian korang boleh pilih makanan apa yang best untuk dimakan. TN tak pandai sangat makanan barat ni. Mereka juga ada sediakan hidangan makan Breakfast,Lunch,Dinner,Coffee,Drinks dan sebagainya.

Signature Cafearo

Bila hari cuti nanti korang bolehlah singgah di Signature Cafearo cafe menikmati citarasa hidangan barat. Disana nanti mereka akan sediakan menu untuk kita pilih apa yang kita nak makan ikut citarasa korang la ye jangan order pelik-pelik sudah kang tak sampai-sampai makanan yg di order tu haha.

Kredit pic by http://www.theisabellee.com/

Address : 
C-G-03A,
1 Shamelin Shopping Mall,
100, Jalan 4/91,
Taman Shamelin Perkasa,
56100 Kuala Lumpur.

Tel : 03-9286 6811
Open from 10am-10pm

Facebook : www.facebook.com/signaturecafearo

12 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here