Home BISNES Minum Dan Menang RM500K Dengan Yeos

Minum Dan Menang RM500K Dengan Yeos

944
4
SHARE
Minum Dan Menang RM500,000.00 Dengan Yeos

Minum Dan Menang RM500K Dengan Yeos – Dah lama tak join event blog TN ni hehe, maaflah sibuk dengan kerja luar nak cari rezeki lebih. Insyallah TN akan sentiasa kongsikan tips blog,tutorial dan cara nak buat duit dengan blog.

Pada 16 april yang lalu TN di jemput oleh Denaihati untuk m’hadiri Yeo’s 80 Days Drink To Cash di plaza Loywat. Jenuh juga nak cari parking bandar Kuala lumpur biasalah kan sesat dengan orang jalan jem lagi sabar ajelah. BilaLAH kerajaan nak buat hari tanpa kenderaan kt malaysia ni kan huhu, kalau ada kan best pencemaran udara pun kurang.

Syarikat pengeluar minuman dan makanan yang terkemuka menerusi kerjasama dengan aplikasi WEchat telah membuat satu contest minum dan menang. Yeos telah menyediakan Bonanza kepada 34 pemanang pertama dan hadiah sangat lumayan rugi kalau korang tak join contest ni.

Minum Dan Menang RM500,000.00 Dengan Yeos

Event Yeo’s 80 Days Drink To Cash turut hadir oleh pengurus besar pemasaran Vincent Chui dan beliau yang mencetus idea minum dan menang. Contest Yeo’s 80 Days Drink To Cash telah berjalan sejak awal bulan yang lalu kalau korang terlepas pandang boleh tengok website yeos atau yang ada wechat boleh follow dorang punya yeos malaysia.

Dengan hanya satu penyertaan korang boleh menang wang tunai dan hadiah yang bakal dorang sediakan oleh yeos malaysia. Best bro lakau menang duit macam2 boleh buat ni hehe senang aje kalau nak join yang penting korang ada akaun Wechat Download aje kat Play Store Google.

Minum Dan Menang RM500,000.00 Dengan Yeos

Nak Cerita lebih2 pun nanti korang tak percaya pulak kan so pergi join dan korang berpeluang menang wang tunai dan hadiah istemewa yang terbaik dari yeos. Maklumat lanjuk boleh tengok sini www.yeos.com.my/contest/

Korang jangan jeles nanti kalau TN menang ye. Jom tengok gambar semasa event berlangsung

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here