Home HIBURAN Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA)

Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA)

1717
8
SHARE
Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA)

Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA) – Tercari-cari pakej pengantin yang menarik dan menawan hati jom terjah Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA) yang akan berlangsung pada 2 mei hingga 4 mei di SACC Shah Alam bakal pengantin dan bakal berumah tangga tu. Korang yang belum kawen pun boleh hadir mana tahu bercadang nak ambil pakej yang terbaik ke nanti kan.

Kalau korang nak tahu Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA) dah edisi ke 6 event ini berlangsung. Mesti korang tak sabar nak pergi Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA), kalau korang nak tahu mefa wedding telah banyak membuka peluang kepada semua bakal pengantin untuk mencari pakej kawen yang terbaik disamping itu vendor menyediakan peluang untuk merasa masakan dan bergambar di foto booth rugi kalau tak datang.

Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA)

Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA) penganjur utama adalah QISTINA AVENUE dan mereka telah menjadi panganjur sejak edisi pertama lagi. Kalau korang nak tahu QISTINA AVENUE ada pakej perkahwinan menarik bila pergi ke booth mereka dan pakej terbaik akan mereka bagi. Mefa wedding telah mensasarkan pengunjung seramai lebih daripada 10ribu pengunjung dan Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA) telah meletakan nama di media hiburan seperti Hot.FM,utusan malaysia,majalah wedding,banner di tepi jalan dan juga media social.

Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA)

Mydream Wedding dan EDM EVENTS PHOTOGRAPHY juga menjadi penaja utama bagi Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA) pada edisi ke 6 ini. Wah semua jenama hebat dan telah lama bertapak di event wedding kalau korang nak tahu, mereka telah banyak tempatkan branding di sesuatu tempat yang betul. Dengan kerjasama TOURISM MALAYSIA DAN CUTI2 1 MALAYSIA edisi ke 6 ini Mefa wedding menjadi lebih ramai pengunjung.

Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA)

Jika anda ingin berkunujung di Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA) jangan lupa siap sediakan beg serba guna kerana di Mefa ada lebih daripada 70 vendor turut serta dalam Mefa edisi ke 6 ini korang jangan terkejut pulak ye. Sebab apa ramai vendor kerana korang boleh buat pilihan mana pakej yang terbaik untuk perkahwinan korang nanti.

Malaysia Wedding Festival 2014 (MEFA)

Aktiviti menarik juga disediakan dan anda berpeluang MENDAPAT HADIAH BERNILAI RM15,000 PERTUNJUKAN BUSANA PENGANTIN PENCARIAN MODEL INSPIRASI PERKAHWINAN 2014 PROMOSI HARGA PAKEJ PERKAHWINAN 2014-SETIAP TEMPAHAN PAKEJ LAYAK UTK CABUTAN BERTUAH PERTANDINGAN MAKEUP ARTIST PERSEMBAHAN PENTAS.

P/S : Jangan lepaskan peluang ni set date siap-siap pada 2 mei hingga 4 mei di SACC Shah Alam

INFO LANJUT DAN TERKINI : www.mefa.my
Instagram: MEFAPENGANTIN
Fanpage : https://www.facebook.com/mefaevent
Twitter : MEFAEVENT
EMAIL : sales@mefa.my
Phone No : 012 387 1775 / 018 282 5535

8 COMMENTS

  1. Ini berita baik untuk rakan-rakan kita yang bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.. Boleh survey harga pakej perkahwinan yang ditawarkan…

    Kepada yang berkemampuan nak tambah cawangan tu, jangan lupa bawa isteri untuk memilih pakej perkahwinan terbaik untuk bakal madu… Ada berani? Kalau berani memang layaklah tambah cawangan… kalau tak berani, baik lupakanlah niat suci murni tu… hehehehe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here