Home HIBURAN Sepetang Bersama Blogger Meriah Beb

Sepetang Bersama Blogger Meriah Beb

1903
27
SHARE
Sepetang Bersama Blogger Meriah Beb

Assalamualaikum semua alhamdulilah dapat juga pergi event Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati. Yang berlangsung pada 8 mac bertempat di saloma bistro jalan ampang kuala lumpur. Best sangat dapat jumpa semua blogger malaysia dan juga luar malaysia insyallah hubunga antara blogger walaupun hanya di media social hubungan itu sangat kuat bila kita sama2 berhubung antara satu sama lain.

Terima kasih kepada sponser Yeos,Amaz.my,Lazada,Ephyra dan lain2 sponser yang berjaya buatkan semua blogger teruja dengan hadiah yang disediakan dan juga Segi Seri Group,insyallah tahun depat kita jumpa lagi 🙂 tak lupa juga saloma bistro yang telah berikan tempat untuk kami semua blogger berkumpul Awesome. 🙂 Dah macam hari raya pulak berjumpa ambil gambar cerita ngn geng blogger ni hehe.Tapi seriusly memang best Sepetang Bersama Blogger.

Ribuan terima kasih kepada denaihati yang menjayakan majlis Sepetang Bersama Blogger. Betul2 tak sangka hanya dengan media social,blog kita semua dapat berjumpa walaupun jauh . 🙂 Perkongsian ilmu blogger yang sangat menarik dan pengalaman dalam blog yang best.Alhamdulilah dapat sedikit tips Belajar bagaimana menjana pendapatan dari blog penulisan dan juga iklan di blog daripada event Sepetang Bersama Blogger.

Bila kita nak sesuatu usahalah sampai berjaya jangan duk tengok orang berjaya lepas tu fikir bukan2 tak baik ye.Insyallah bila kita usaha rezeki itu akan datang dengan kita semua percayalah,Tiada yang mustahil untuk berjaya jangan bagi alasan bila kita belum buat sesuatu untuk berjaya.

Jom kita tengok gelagat blogger bergambar event sepetang bersama blogger.

p/s : ingat ada Macbook Pro tapi xde sedih huhu..Tapi ipad mini banyak suka2 cuma kita tak menang aje rezeki xde hehe

27 COMMENTS

  1. Memang meriah Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014.. Sayang sekali tak dapat nak datang sebab terpaksa menjaga anak-anak untuk memberi peluang isteri saya menyiapkan HandMade Card dan Quilling yang telah ditempah oleh pelanggan… 😉

  2. banyak hadiah menarik tapi tak ada rezeki heee sabarlah.. kalau dapat tu tapi tuannya tak adalah pula hoo..

    alahai..nampaknya saya tak berkesempatan nak jumpa dengan admin. saya duduk di meja 10 hu…

  3. yeaahhh..at last dapat juga jumpa, sembang & makan bersama kan..
    terima kasih krn sudi menegur akak..kalau tak kerana Farid tegur akak aritu..keras dah akak kat depan pintu Saloma Bistro tu.. hehe~

    harap2 dapat jumpa lagi ..

    eh, teruja punya pasal tak sempat ambik gmbr skali kann.. 🙁

  4. Alhamdulillah dapat join event SBB ni.Dapat jugak sedikit tips even takde rezeki dapat lucky draw.Hopefully rezeki blogging makin luas.Apapun,thanks farid dan syirah bagi something yang lebih best.. 🙂

  5. Salam… memang betul2 meriah. Gembira sekali dpt berjumpa dgn bro walaupun seketika. Jika ada lagi tahun depan Gua nak pergi lagi. Moga berjumpa lagi bro…., Sempat tak kita bergambar bersama.?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here