Home BISNES Payment Pertama Dari H12 Media

Payment Pertama Dari H12 Media

3868
76
SHARE
Payment Pertama Dari H12 Media

Sedar tak sedar tinggal berapa hari sahaja lagi Sepetang Bersama Blogger yang bakal berlangsung pada 8 mac ini..Alhamdulilah syukur kerana Allah sentiasa memberi semangat dan rezeki yang tak pernah kita jangka, Walaupun sikit tapi ini adalah satu nikmat yang paling bahagia dalam hidup.

Dulu masa kita nak buat sesuatu macam macam alasan kita bagi tapi tu adalah satu titik permulaan dimana kita bermula untuk mengejar sesuatu yang kita impikan. Harini bila kita belajar sesuatu yang baru insyallah akan ada hasil satu hari nanti yang penting kuatkan usaha ok.

Dulu masa jadi internet marketer buat ebook dalam 30 muka surat isi yang padat dan power semua berebut2 nak beli sampaikan akaun bank kene block. Sekarang dah lain sebab facebook bukan macam dulu lagi semua dah berubah so kita pun kene ubah strategi dan marketing yang boleh dapatkan sale tiap2 hari.

Tolong jangan ingat bila kita promote sesuatu benda terus dapat sale jualan, Bila kene dengan tempat masa dan keadaaan insyallah boleh dapat jualan dengan Giler Kentang Punya Jualan Pemasaran Google Adwords. Ha time tu korang hidung berdarah pun tak guna sebab sale jualan naik rezeki milik Allah.

Nak cerita panjang-panjang pun dan xde idea sebab nak setup blog lain pulak 🙂 meh tengok hasil payment pertama h12 media TN

Payment Pertama Dari H12 Media

 

Payment Pertama Dari H12 Media

 

 

Alhamdulilah target ranking nak dekat

Alhamdulilah rangking alexa semakin stabil…Sedikit tips untuk blogger diluar sana kalau nak maintenkan blog pergi cari blog yang pagerank tinggi dari blog korang dan listkan dalam 30 blog lepas tu pergi blogwalking hari selama 3bulan berturut ok.

P/s : siapa rajin die dapat siapa malas……..korang jawab sendiri ye 🙂

76 COMMENTS

  1. yeah aku memang berangapan bergitu, sekali promosi belum tentu akan membuahkan hasil, tapi yang penting kena juga buat promosi baru boleh dapat sale

  2. salam, memang nak blogging bukan mudah. sekadar nak duit anda pasti cepat putus asa. tapi menulilag kerana nak berkongsi pengalaman pasti terasa manisnya.

  3. alhamdulillah..ambe pun dah start pakai h12 media ni…sblm ni pakai nuffnang tapi tengok earning macam tak mengancam jer…setakat guna h12 media ni, earning yg dapat dlm lingkungan $10 sehari..ok la tu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here