Home HIBURAN Jom Cabut Undi (MSMW 2014)

Jom Cabut Undi (MSMW 2014)

2646
30
SHARE
Jom Cabut Undi (MSMW 2014)

Jom Cabut Undi (MSMW 2014) – Ha ramai di antara korang yang telah pun mendaftar blog untuk Malaysia Social Media Week 2014 dan ramai juga yang telah mengambil peluang ni untuk berdaya saing dengan blogger lain secara sihat 🙂

Korang mesti dah perasan n follow Malaysia Social Media Week 2014 ni lagi2 blogger yang dah lama bertapak seperti Denaihati,Abangensem,Brofremstone dan ramai lagi. Alhamdulilah blog admin sudah tercalon dalam Malaysia Social Media Week 2014 🙂

Undian boleh dilakukan sebanyak dua kali sahaja untuk memastikan tiada yang menipu dalam undian tersebut dan berlaku adil,siapa yang banyak dapat undi dia akan tercalon kategori yang di pilih. Undian start pada tarikh 1hb/2/2014 sehingga 10hb/2/2014 tamat.

Jangan lupa undilah blog saya ye hehe 🙂

Jom Cabut Undi (MSMW 2014)

 

 

Admin juga masuk kategori Best Micro Blog, Undilah  instagram @Fputra

Jom Cabut Undi (MSMW 2014)

 

P/s : korang dah join contest seo car stikers?? tarikh tutup dah nak dekat 5hb/2/2104 pergi terjah blog duniafarisya.com

30 COMMENTS

  1. Ehe, aku tak join. So aku jadi penyokong dh la. 2 kategori aku dh vote Earncent (Best Lifestyle Blog) dan Wangerrad (Best Sports Blog), so utk kategori Best Micro Blog dan lain2 kategori aku sedang mencari mangsa yg sesuai untuk divotekan, memandangkan bro ada letak kategori tu dan masih kosong utk aku vote, so aku dh vote intagram/fputra bro. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here