Home BISNES 10 Sebab Kenapa Korang Perlu Hadir SBB2014

10 Sebab Kenapa Korang Perlu Hadir SBB2014

1336
17
SHARE
10 Sebab Kenapa Korang Perlu Hadir SBB2014

10 Sebab Kenapa Korang Perlu Hadir SBB2014 – kecoh betul sekarang dengan Sepetang bersama Blogger,admin tak tahu apa yang menarik tertarik dengan event yang akan diadakan pada bulan mac nanti yang akan bertempat di saloma bistro jalam ampang.

Memandangkan ramai yang dah kecoh dan sebut2 pasal sepetang bersama blogger, ni ada 10 sebab kenapa korang perlu hadir..

  • Kalau dah nama blogger korang perlu datang newbie ke otai ke sama sahaja.
  • Supaya blog korang dikenali ramai dan menaikkan lagi nama blog korang.
  • Rapatkan hubungan antara blogger yang dekat dan yang jauh.
  • Besarkan lagi networking dalam dunia blogger ni.
  • Berkongsi idea dan skill antara blogger lain.
  • Jangan cakap kat blog aje lebih bila jumpa senyap haha.
  • Tambahkan Koleksi bisnes kad blogger.
  • Boleh join banyak contest dari blogger lain.
  • Ingin tahu lebih lagi tentang blogger ni.
  • Cara yang betul untuk menambah pendapatan dari blog.

Oklah cukup 10 sebab yang korang perlu tahu tentang sepetang bersama blogger ni hehe

kalau korang belum daftar pergi terjah sbb.my

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

17 COMMENTS

  1. salah satu sebabnya kita jadi photo dan video rasmi event tu. ada live update lagi okay! weh. meh ah singgah blog. baca cerita baru! hahha!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here