Home BISNES Permainan Give Away

Permainan Give Away

1718
18
SHARE
Permainan Give Away

Permainan Give Away – Meh sini baca,admin ada sedikit info berkenaan giveaway yang selalu geng blogger terutama yang guna blogspot. Permainana Give Away ni adalah satu contoh yang bagus tapi admin tengok kebanyakkan yang buat giveaway ni hadiah barang terpakailah benda-benda yang dah lama atau barang yang tak digunakan lagi.

Admin suka korang buat give away ni,memang support pun tapi hadiah tu biarlah berpatutan dan lagi semangat blogger nak join. Give away ni salah satu menaikkan backlink blog kita secara tak sengaja,sebab siapa yang nak masuk permainan give away ni kene buat entry selitkan blog penganjur tersebut kan.

Permainan Give Away

Suka juga tengok ramai join tapi berbaloi ke korang join give away ni dapat barang yang dah guna atau benda yang tak berpatutan,pandai-pandailah korang fikir sendiri ye…

Banyak sangat blogger yang giveaway ni biasa guna blogspot dan yang masih baru dalam blogging ni,kalau tengok betul-betul budak sekolah yang xde idea nak update blog so dorang buatlah giveaway ni huhu alahai adik nak main blog tu biarlah betul-betul dan gunakanlah masa dengan baik.

Tak salah kalau nak buat giveaway ni tapi buatlah dengan cara yang betul profesional dan blogger-blogger lama baru pun syok join korang yang buat pun best dapat backlink yang berkualiti ranking alexa blog korang pun cepat naik.

P/s: kalau siapa-siapa ada buat giveaway tu hadiah lumayan bolehlah kongsi dengan kita kt sini ye 🙂

18 COMMENTS

  1. salam..
    kita setuju & suka entri awak..sebab kita pun ada buat giveaway sekarang ini.
    tapi hadiahnya 100% baru..limited edition lagi.
    kalau sudi marilah join sekali.. hehe~

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here