Home HIBURAN MSMW 2014 Bloggers Awards

MSMW 2014 Bloggers Awards

1590
12
SHARE
MSMW 2014 Bloggers Awards

MSMW 2014 Bloggers Awards – Tahun 2014 adalah tahun ketiga penganjuran program Malaysia Social Media Week 2014, Dan Tahun pertama cuba nasib msmw 2014 insyallah jika berusaha doa tawakal pasti boleh tercapai apa yang kita hajatkan..doakan ye kawan-kawan semua. Tak salah kalau kita memcuba sesuatu yang kita inginkan.

Msmw 2014 bloggers awards akan berlangsung tak lama lagi so kepada semua blogger jangan lepaskan peluang untuk turut serta ye..Yang pasti vote blog admin ok kategori Best Lifestyle Blog..haha..tak sangka utk tahun 2014 ni dapat tersenarai dalam msmw bloggers awards.

MSMW 2014 Bloggers Awards

Banyak dugaan cabaran dunia blogger ni sebenarnya yang korang nak tahu,sebab sesetengah korang bukannya ada blog kan? Blogger ni macam satu kerjaya juga ada masa bekerja ada masa terluang tapi ingt bukan senang untuk senang ye..

Insyallah ada rezeki nanti  admin akan kongsikan banyak ilmu berkenaan blogger ni,balik kepada MSMW 2014 Bloggers Awards ni tarikh pelancaran pada 26 feb ni semua blogger akan turun padang untuk meriahkan lagi event yang di anjurkan untuk tahun 2014.

Admin ada senaraikan kategori blogger awards dan korang boleh submit link blog korang kat sini MSMW 2014 Bloggers Awards

 WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS AWARDS CATEGORY

Best Auto Blog
Best Business Blog
Best Celebrity Blog
Best Music& Entertainment Blog
Best CSR Blog
Best Educational Blog
Best Foodie Blog
Best Gossip Blog
Best Photography Blog
Best Gadgets Blog
Best Shopping Blog
Best Sports Blog
Best Travel Blog
Best Lifestyle Blog
Best Micro Blog

P/s : Selamat berjaya..kalau menang tu payunglah sikit ngn admin haha

12 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here