Home HIBURAN Malaysia Social Media Week Sampai Kemuncak (MSMW 2014)

Malaysia Social Media Week Sampai Kemuncak (MSMW 2014)

1200
6
SHARE
Malaysia Social Media Week Sampai Kemuncak (MSMW 2014)

Malaysia Social Media Week Sampai Kemuncak (MSMW 2014) – Bercerita tentang Malaysia Social Media Week 2014 blogger mesti semua dah tahu berkenaan event yang bakal diadakan pada hujung bulan 2 nanti. Kemuncak kepada blogger yang turut serta dapat dirasai sama sekali.

Baru-baru ini MSMW 2014 telah pun menutup tirai pendaftaran kepada blogger “Nominated” yang terlambat tu jangan risau tahun depan ada lagi. 🙂 MSMW2014 adalah pelancaran anugarah blogger malaysia dimana titik untuk mencapai sesuatu yang luarbiasa dalam media social bermulanya.

Undian yang bakal dibuka tak lama lagi akan menjadi satu fenomena blogger untuk undi terbanyak dan menempatkan blogger dalam satu kedudukan selesa. Undian berdasarkan syarat Malaysia Social Media Week 2014 keluarkan 🙂

Malaysia Social Media Week Sampai Kemuncak (MSMW 2014)

Disini adalah sebahagian syarat yang ditetapkan Kriteria penilaian adalah berdasarkan 80% undian orang ramai dan 20% ke atas Hakim Keputusan (tapak 10% atau kandungan blog, reka bentuk 5% dan susun atur, 5% etika dan keberkesanan)

Jika korang menepati ciri-ciri kat atas tu bolehlah menang ye hehe…tapi ingat bukan mudah nak menang ye… 🙂

Korang jangan terlepas sebarang update dari Media Social Malaysia Week 2014 ye 🙂

Fanpage

Malaysia Social Media Week

Laman Rasmi

Social Media Week

Twitter

MSMW_2014

P/s : nanti korang menang share ngn admin ye :p

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here