Home BISNES Jom Naikkan Trafik Blog 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014

1379
35
SHARE
Jom Naikkan Trafik Blog 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014 – Korang nak dengar cerita tak pasal bicara mak dara die ada buat contest pasal nak naikkan trafik blog utk tahun 2014 ni korang jangan join tau nanti admin tak dapat hadiah haha,,pergi terjah blog bicara mak dara sebelum korang terlepas atau klik Banner bawah ni.

Admin nak meroyan kejap pasal ilmu blogger ni,haha biasalah kadang mod ok kadang tak ok nak kongsi pasal blog ni pun kadang2 orang tak percaya yang kita ni kerja update artikel lepas tu dapat payment kan??

Siapa blogger die tahulah tu hehe,malas nak cerita panjang pasal blog ni sangat nanti korang cakap tipulah tak percayalah,biar admin sorang tahu macam mana nak buat duit dengan blog ni..Kalau korang nak tahu sangat belanja admin nandos ok baru syok haha.

Jom Naikkan Trafik Blog 2014

Blog admin biasanya cerita pasal teknologi toturial teknik blog dan pemasaran online kalau ada rezeki lebih admin akan review produk dan juga travel hehe satu lagi makanan tu wajib untuk admin 😛

Kalau nak tahu lagi pasal blog rajinlah singgah komen blog admin ni…nti admin akan buat contest insyallah jika murah rezeki 🙂

p/s : jangan lupa pergi terjah blog bicara mak dara die hari-hari meroyan ngn blog haha 😛

SHARE
Terbaek Network Adalah Sebuah platform. Mula aktif dalam dunia penulisan blog sejak Disember 2012. Gemar berkongsi informasi terkini dengan para pembaca sesuai dengan tagline blognya 'Ikhlaskan Memberi Walaupun Sebesar Zarah'.Hubungi dan kenali penulis lebih dekat di ruangan Kenali Penulis.

35 COMMENTS

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

  2. Bagaimana dgn contest seo sticker car malaysia tu? Jadi penganjur bersama atau jadi penaja. Boleh join lagi ke utk jom naikkan trafik blog 2014 yg mak dara anjurkan tu?

  3. salam..satu artikel yang sangat bagus untuk meningkatkan lagi trafik ke blog!
    Saya pon nk share satu cara untuk korg smue dptkan trafik yg lbih banyak ke blog korg.

    Cara yang sy slalu gunakan ialah setiap link artikel yg saya post dlm blog sy,sy akan ping dkat website kakiping .Memang best kakiping ni,kbanyakan trafik blog saya datang dari kakiping.com .Korg cuba la ye 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here