Home KECANTIKAN D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

2010
6
SHARE
D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik – Alhamdulilah dapat juga merasa produk D-Collagen Anti penuaan yang membantu kulit lebih sihat dan cantik. D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik adalah satu supplement yang merawat kulit dan kesihatan dalam lelaki dan wanita.

D-COLLAGEN adalah produk makanan tambahan kecantikan yang menggunakan Hydrolised Technology Marine Collagen beserta gabungan PITERA dan BIRD’s NEST dan kandungan tambahan hebat lain yang mempunyai kesan hebat dan boleh dilihat seawal 7 hari pengambilan D-Collagen. Kulit akan bertambah cerah berseri, dan anjal dari dalam.

Apa itu Dcollagen?

Haaa..Produk ni adalah satu supplement semua orang boleh cuba.Sedap taw rasa die.Bila rasa sekali nak minum lagi aje.HeheBanyak kelebihan produk D-collagen ni sebenarnya.Nak cerita panjang nanti korang malas nak baca semua kan? So admin bagitahu part yang penting untuk korang patut tahu pasal  D-Collagen ni.

Dcollagen ni bukan sahaja untuk kulit berseri taw. Kalau ayah kita ada sakit sendi tulang belakang tu boleh try produk ni.InsyaAllah ada  kesan yang baik nanti uollss hehe. Kesan penuaan pun boleh lagi-lagi  yang kulit bermasalah tu cepat beli ye.D-COLLAGEN turut di formulasi dengan bahan-bahan seperti ekstrak tomato, buah delima, lobak merah, Vitamin A, C dan E, Apple Stem Cell, Q10, Ekstrak buah Peach, Strawberry dan juga Lemon.Patutlah sedap Dcollagen ni hehe..Produk D-collagen ada kelulusan KKM ye..

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

Kelebihan D’Collagen:-

•kulit putih berseri, pinkish dan berseri
•anti aging menampakkan kulit sentiasa muda remaja
•memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
•memelihara kelembapan kulit
•menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
•menguatkan otot dan tulang
•membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
•memelihara kelenturan sendi
•mengurangkan keradangan(inflammation)
•memberi tenaga
•membantu pola tidur
•memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf
•mengecutkan, mengurangkan dari bengkak akibat jerawat yang teruk dan bernanah
•mengecilkan pori-pori dan meghaluskan serta mencerahkan kulit
•mengurangkan kesan parut jerawat, jeragat, stretch-mark di perut, peha, pinggul
•mencerahkan kawasan yang tersembunyi seperti di celah ketiak, kelengkang,leher.

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

Soalan yang sering ditanya :-

Kalau keluarga ada penyakit-penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, jantung atau penyakit kronik lain selamat di minum atau tidak?

D-Collagen selamat di minum.Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet.Jika ragu dan bimbang akan tindak balas yang teruk, boleh mengurangkan dos pengambilan.

Ibu mengandung dan juga menyusukan anak boleh minum?

Ya,ianya sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi.Insyallah kulit baby akan jadi gebu dan halus bila di lahirkan.Kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi.

Korang ada alahan Seafood atau resdung boleh mengambil D-Collagen?

Boleh.D-Collagen di formulasikan dari sumber akuatik ikan talapia dan sarang burung(walid) serta kandungan pitera dan buahan-buahan sangat sesuai untuk kesihatan dalaman dan memperbaiki struktur kulit menjadikan lebih cantik dan lembap.

Ok admin nak cerita bab testimoni pulak tengok ye…

Testimoni D-Colla

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

Testimoni pertama berkenaan masalah parut jerawat dan tona kulit tidak sekata.Bila guna D-Collagen selama 12hari Alhamdulilah nampak berubahan 🙂

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

Testimoni kedua kulit kering dan kusam yang sering menampakkan usia lebih tua dari usia sebenar dan bila menggunakan D-Collagen kulit semakin cerah dan lembap bila penggunaan harian dengan D-Collagen

 

 

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik

Testimoni ketiga pula Jerawat dan parut jerawat serta kulit muka berminyak dan ton kulit tidak sekata selalu menghantui dan dengan penggunaan D-Collagen alhamdulilah makin berseri muka dan jerawat n parut makin hilang..Korang kene cuba D-Collagen ni lagi2 yang muka berjerawat tu ye…

Cara guna

1.Ambil setengah scoop serbuk D-Collagen dan masukkan ke dalam shaker.
2.Isi air sebanyak 150ml(sukatan ada di shaker)
3.Lepas tu shake and shake!Hehe

Untuk 3 hari pertama setengah scoope sebelum sarapan pagi.
Selepas 3 hari ambil pada waktu pagi (setengah scoope) dan waktu malam sebelum tidur (setengah scoope).Boleh tahan sampai sebulan taw.

Ok dah habis cerita pasal D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ni..Mesti korang tertanya-tanya macam mana nak dapat produk ni kan?? ada kat bawah ni.. 🙂

Boleh Order sini
Facebook Fanpage D’Collagen Health&Beauty
atau yag ni D’Collagen Pretty Diamond
www.prettydiamond68.blogspot.com

Hotline WhatsApp Fahme: 016-6012041

Website rasmi www.dcollagen.asia

Cantik Itu Subjektif

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here