Home BISNES Custom Made Sticker Kereta

Custom Made Sticker Kereta

1506
12
SHARE
Custom Made Sticker Kereta

Custom Made Sticker Kereta – Alhamdulilah buat kali pertama Duniafarisya.com menganjurkan satu contest seo Custom Made Sticker Kereta. Bertujuan untuk mengajar bakat blogger tentang seo Custom Made Sticker Kereta, dimana keyword yang berada di page pertama google.com akan menjadi pemenang pertama dan mengikut syarat yang telah ditetapkan oleh penganjur.

Contest SEO Custom Made Car Sticker Malaysia

Berjalan selama sebulan pada tarikh 12/1/2014 jika korang terlepas pandang pergi terjah blog duniafarisya.com satu lagi nak bagitau…contest ni hadiah lumayan tau jangan bagitau makcik pakcik ayah ibu yang contest ni hadiah berjumlah rm700 dan percutian 3hari 2malam..haha.

Contest Seo (Search engine optimization)

Maaflah terlebih mengomel pulak admin ni,saje nak bagitau korang join contest tu…hadiah best rugi taw kalau tak join,tak kan lah dah lama main blog ni contest macam tu pun korang tak pandang?? jual mahal pulak…cepat join contest ni, dah nak tamat siapa cepat die untung siapa lambat korang memang kene tukar wordpress macam admin 😛

Dah Pergi terjah Blog Duniafarisya.com

P/s : Nanti kalau korang menang duit tu kita share ye hahaha 😛

 

12 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here