Home KECANTIKAN Cantik Dengan Elvyra Envy

Cantik Dengan Elvyra Envy

1026
4
SHARE
Kopi Kesihatan Elvyra Envy

Cantik Dengan Elvyra Envy – Meh sini admin nak cerita sikit pasal cantik,semua orang nak cantik kan?siapa yang suka minum kopi tu korang perlu tahu apa yang admin bgtau ni ye. Kopi bukan sekadar kopi biasa malah kopi ni ada keistemewaan yang tersendiri dan mempunyai Habbatus Sauda, Vitamin C dan Collagen untuk kesihatan dan kulit muka berseri dan hilang parut jerawat.

Kopi Elvyra Envy ini berasaskan makanan sunnah dan boleh membantu  kesihatan dalaman setiap individu yang menggunakan dengan minum kopi kesihatan elvyra ini. Alhamdulilah selama seminggu admin minum kopi elvyra ni rasa bertenaga kalau pagi-pagi bangun mesti sakit perut tapi dengan kopi elvyra tak lagi hehe.

Alhamdulilah Kopi Kesihatan Elvyra Envy ini berkesan dan sesuai untuk semua golongan lelaki dan perempuan kat luar sana terutama yang ada masalah kesihatan dalaman dan parut jerawat insyallah boleh cuba produk ni.

*Sesuai untuk SEMUA PERINGKAT UMUR.
*Produk kecantikan untuk LELAKI dan PEREMPUAN
*Ibu mengandung dan Ibu Menyusu digalakkan minum.
*Tiada PANTANG LARANG pelik.
*Kesan SEAWAL 5HARI
*100% tanpa PENGAWET
*Pencerahan SEKATA
*Kopi yang KURANG KAFEIN dan RENDAH LEMAK
* health and whitening coffee
*Aroma yang sangat sedap..
*Berasaskan Habbatus Sauda+Vitamin C+Collagen
*Tiada KESAN SAMPINGAN
*Buatan TEMPATAN,KELULUSAN KKM,HALAL dan SELAMAT

Kopi Kesihatan Elvyra Envy

Kenapa Perlu Minum Kopi Elvyra Envy??

— Ianya diperbuat dari kopi berkualiti tinggi, Premium Brazilian Arabica Coffee
— Ianya kopi yg mengandungi kurang kafein
— Dirumus khas dengan campuran herba sunnah Habbatus sauda
— Kandungannya rendah lemak

Kalau Korang fobia minum kopi kan? jangan risau Kopi Elvyra lain dari yang lain korang tak kan pening bila minum migrain pun tak percayalah.

20 Manfaat ELVYRA ENVY COFFEE yang Anda Perlu Tahu :
==============================
# Menganjal dan Melembabkan Kulit.
#Mencegah jeragat di wajah.
#Menghilangkan parut jerawat.
#Mencerahkan Kulit Dengan Sekata.
#Melindungi dari sinar UV berbahaya.
#Memulihkan kulit rosak, berparut dan bermasalah.
#Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
#Menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut.
#Meningkatkan Imunisasi Badan.
#Mengurangkan sakit radang dan sendi.
#Membantu memperbaiki penglihatan mata.
#Jerawat Kering Dalam 2 Minggu.
#Menghilangkan Garis Penuaan.
#Menghilangkan rekahan tumit.
#Merawat Eczema.
#Merawat Resdung.
#Memberi tenaga optimum sepanjang hari.
#Meningkatkan kualiti tidur.
#Kandungan antioksidan yang tinggi untuk mencegah penyakit kronik.
#Mencegah keguguran rambut.
Cantik Dengan Elvyra Envy

7 Sebab Korang Perlu Tahu Tentang Kopi Kesihatan Elvyra Envy :-

  1. Mengandungi biji habbatus sauda sebenar (bukan serbuk) yg mana mengandungi kandungan minyak yang tinggi.
  2. Rendah lemak, gula dan kafein.
  3. Menggunakan krimmer rendah lemak.
  4. Mematuhi pengkelasan makanan KKM 2014.
  5. Tanpa Glutathone, serbuk mutara yg dilarang di dalam produk makanan.
  6. Bau kopi semulajadi , tanpa perasa, pewangi kopi tiruan dan tanpa pengawet.
  7. Tidak meninggalkan rasa kopi yang menyebabkan bau mulut.

Kopi Kesihatan Elvyra Envy

 

Ok dah cerita sebab kopi kesihatan elvyra,kali ni nak bagitau korang khasiat yang boleh membantu masalah kesihatan dalaman dan luaran yang korang alami sekarang…

-Membantu merawat jerawat dan parut.
-Membantu mencerah dan melembabkan kulit secara menyeluruh.
-Membantu menghalus, menganjal dan melembutkan kulit.
-Bertindak sebagai anti-oksidadan anti-penuaan.
-Membantu pertumbuhan dan pembaikan tisu badan.

Ha macam mana?? korang kene try minum Kopi Kesihatan Elvyra Envy…kata nak cantik kulit berseri so apa tunggu lagi meh order sini..

PRICE RM 58.00/SM RM 63.00 SS
COD @ SELECTED AREA FOR MELAKA AND JOHOR BAHRU
FREE GIFTS GIVEN
WHATAPPS : 0137157572
BLOGSHOP : nandnminishop.blogspot.com
PM FB : Nadia Shaira Shaf’ii
HOTLINE : 0197727572

AGEN NEEDED FROM ALL OVER THE COUNTRIES INCLUDING SINGAPORE AND BRUNEI

MODAL STARTS FROM RM 210.00 FOR 5 JAR TO BE REGISTERED AS AGENTS
Facebook Fanpage : N and N mini shop
MORE INFO ABOUT ELVYRA COFFEE : Boleh tengok dekat fanpage sis ni.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here