Home TRAVEL Sumai Hotel Apartment Di Kuala Terengganu

Sumai Hotel Apartment Di Kuala Terengganu

1497
3
SHARE
Sumai Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu

Sumai Hotel Apartment Di Kuala Terengganu – Tak sangka admin dapat pergi ke Terengganu selama 3hari 2malam yang di sponsor oleh Sumai Hotel Apartment.Alhamdulilah murah rezeki..Terima kasih Allah kerana tak pernah jemu berikan rezeki kepada hambanya..hehe seronok sangat ni…

Admin sebenarnya tak sabar nak pergi terengganu..sebab ada yang paling istimewa kt sane hehe…Tak dapat admin bayangkan kat sane nanti… 😛 hehe…Jom kita tengok apa yang menarik kat Sumai Hotel Apartment ni 🙂

Sumai Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu
Suite Apartment
Sumai Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu
Suite Apartment

Semasa berada di sane nanti Sumai Hotel Apartment Di Kuala Terengganu akan sponsor semua segala tempat dan makan kami..Semua ada 10 blogger yang terpilih dalam trip Kuala Terengganu hehe…dapat berkenalan lebih ramai blogger nanti..boleh kongsi pengalaman hehe…

Sumai Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu
Suite Room
Sumai Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu
Suite Room
Sumai Hotel Apartment Murah Di Kuala Terengganu
Suite Room

Kalau korang nak datang Terengganu nanti ajaklah admin sekali ye..nanti boleh kita makan angin kt sane 😛 lagipun admin tak pernah pergi sane..Ni kali pertama admin pergi.Best sangat rasanya…Lagi berape hari sahaja tinggal untuk admin bertolak ke sana… Kuala Terengganu Mu tunggu Aku datang hahaha…dah macam filem pulak…

Jangan lupa follow instagram admin ye pada 21hb ni hehe..

Instagram : fputra

Facebook : Farid Laham

Jangan Lupa Follow sambungan artikel ni ye..ada banyak lagi admin akan kongsikan hehe

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here