Home TRAVEL Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

2358
0
SHARE
Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu – Ha nak cerita sikit yang tercari-cari bilik seminar di terengganu tu boleh tengok sini ada beberapa pakej yang menarik dan harga yang sesuai untuk semua. Lagi satu harga murah dan mampu untuk semua yang teringin adakan seminar tahun depan tu.

Bolehlah Buat Plan seminar ke kuala terengganu,nak tahu sebab apa kuala terengganu? ni yang nak cerita panjang sikit dari yang biasa,bukan apa ramai kat luar sana tercari-cari tempat seminar luar dari kuala lumpur kan…nak tempat dekat ngn pantai suasana tenang dan dekat dengan tempat menarik yang pelancong suka pergi tak gitu…

Pakej Seminar Di Terengganu tak semua tempat yang sama dan tempat yang betul-betul dekat dengan pantai..kenapa pantai sebab nanti korang bolehlah buat aktiviti riadah kt sane nanti kan. Acara tarik tali ke bola baling ke atau aktiviti yang sesuai dekat pantai ni.

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

 

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

 

Sumai Hotel Apartment menyediakan pakej seminar yang menarik bilik yang selesa berhawa dingin dan boleh korang tengok mana yang sesuai dengan planing tahun 2014 nanti. Disini Sumai Hotel Apartment telah sediakan 2 pakej menarik :-

Half Day Seminar

RM45 nett per person minimum 30 orang dalam satu masa plus 2 set makanan pagi atau tengahari

Siap dengan 1 unit bilik meeting

1 set minum tea atau coffee dan makanan ringan

1 set buffet lunch (menu ikut citarasa korang)

1 unit basic PA sistem dan 2 microfon

1unit white scree

1 unit of flipchart

1 unit whiteboard

Free Wi-fi setiap bilik seminar

Writing material

Mint and ice water juga disediakan

Untuk satu hari seminar pula pakej die lain taw jangan fikir sama pulak ye…dibawah ni admin sediakan untuk pakej satu hari seminar.

Full Day Seminar

RM60 nett per person minimum 30 orang plus 3 set makanan pagi tenghari dan petang

Untuk set bilik seminar satu hari Sumai Hotel Apartment sediakan :-

1 unit meeting room

2 set tea atau coffee break dengan 2 set makanan ringan

1 set buffet lunch

1 unit basic PA sistem dengan 2 microfon

1 unit white screen

1 unit of flipchart

1 unit whiteboard

Free Wi-fi

Writing material

Dan juga mint and ice water

Sumai Hotel Apertment juga ada restoran makanan yang sangat sedap dan memikat hari admin dengan masakan yang menyelerakan dan aroma masakan ikan bakar yang sedap dan juga menu yang istemewa di hidangkan pada mara pelanggan yang datang.

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

Restoran Bintang Laut juga dibuka kepada pelannggan luar juga ye..korang jangan silap tau..sebab restoran ni memang buka untuk semua pelanggan yang hadir bukan sahaja yang menginap di hotel tapi pelanggan luar juga boleh singgah makan bersama keluarga.

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu
Restoran Bintang Laut

Menu yang istemewa bagi admin adalah tempoyak masak ikan patin sedap…best awesome sangat sebab pertama kali rasa masakan orang terengganu ni..jika korang singgah di kuala terengganu jangan luap datang di restoran bintang laut ye.

Tak lupa juga menu yang admin suka dan meleleh air liur hehe ikan bakar yang mana dimasak dengan menggunakan bahan sendiri dari air tangan chef yang mahir dan berpengalaman selama 20 tahun masakan hotel dan catering,masakan yang sedap buatkan admin jatuh cinta dengan masakan ikan bakar ni…blurr 😛

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

 

 

Pakej Bilik Seminar Di Terengganu

Jika ingin merasa masakan cina restoran bintang laut juga ada hidangan yang istemewa yang mana menu ni adalah hasil dari nenek moyang dan juga warisan orang terangganu,nanti cuba taw..bila singgah terengganu ingat sumai hotel apartment hehe 🙂

*Semua pakej seminar di terengganu ini adalah mengikut Sumai Hotel Apartment jika ingin menambah apa-apa material boleh refer kepada mereka

Pertanyaan lain boleh terus ke sini :-

Website : www.sumaihotel.com

Email : sales@sumaihotel.com

Contact num Ms Noor 014-5243941 atau 09-6310099

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here