Home TEKNOLOGI Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

1412
8
SHARE
Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Assalamualaikum semua pembaca setia blog Terbaek Network!

Sejauh manakah kesedaran anda mengenai alam sekitar?Dan sejauh mana usaha anda dalam memulihara serta memelihara alam sekitar?Tepuk dada tanya selera anda.Anda sudah mempunyai jawapannya dan rata-ratanya Admin yakin masih belum mempunyai sebarang usaha dalam merealisasikannya.

Admin juga yakin bahawa rata-rata pengguna hari ini sudah memiliki smartphone yang canggih dan berguna untuk kepentingan masing-masing.Tetapi bila dah keluar model yang baru,mesti anda tergugat untuk memilikinya bukan?Tapi macam mana dengan smartphone lama?Jangan risau,kerana setiap masalah ada penyelesaiannya.Cuma bergantung pada diri sendiri samada hendak atau pun tidak.Jadi hari ini Admin ingin berkongsi dengan semua pembaca bagaimana anda boleh memiliki smartphone baru tanpa pembaziran barangan elektronik dan sekaligus anda telah melakukan satu usaha murni dalam memulihara alam semulajadi anda!

Baru-baru ini pada 22 November 2013 bertempat di Ballroom,Empire Hotel Subang, pihak Ninetology Malaysia telah melancarkan kempen Smart Ecology 2 dimana wakil Terbaek Network juga telah diundang sama ke majlis pelancaran tersebut bagi memperoleh secebis ilmu untuk dikongsi dengan para pembaca setia blog TN.

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Pihak Ninetology Malaysia telah menjalinkan kerjasama dengan Persatuan Pencinta Alam Malaysia (MNS) dalam bagi menjayakan kempen Smart Ecology 2 ini.Untuk makluman semua pembaca juga,pihak Ninetology Malaysia adalah syarikat Telekomunikasi Asean yang pertama yang telah mengambil inisiatif sebegini bagi merealisasikan usaha ke arah alam semulajadi yang terjaga.

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Usaha murni yang diambil oleh pihak Ninetology ini Admin nampak mampu mencapai objektifnya kerana:

  • Anak-anak muda adalah kunci dan senjata utama untuk memelihara alam semulajadi kerana mereka mempunyai pengaruh yang kuat.
  • Ninetology yakin bahawa pengguna mobile adalah komuniti yang mampu mereka mencapai sasaran mereka.
  • Dengan mengitar semula sebahagian alat telekomunikasi,dapat mengurangkan pencemaran alam yang semakin hari semakin menghantui kita.

 

Apa itu Smart Ecology 2?

Smart Ecology 2 merupakan satu kempen yang dijalankan bagi mengelakkan pembaziran barangan elektronik yang mengakibatkan pencemaran kepada alam sekitar.Ini merupakan satu inisiatif terbaik dari Ninetology Malaysia di mana para pengguna  boleh melakukan proses trade-in handphone lama mereka dan nikmati rebat hebat dari Ninetology!

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Tawaran Rebat Bonanza !

Para pengguna juga boleh menikmati Rebat Bonanza sehingga RM200!Hebat kan?Admin pun macam nak sertai kempen Smart Ecology 2 ni.Tergoda tengok tawaran hebat dari mereka.Dalam kita melakukan usaha murni demi memulihara alam semulajadi,kita juga mendapat keuntungan di mana kita boleh menikmati tawaran rebat hebat dari Ninetology.

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Miliki koleksi hebat dari Ninetology !

Apabila anda sudah melakukan proses trade-in handphone lama anda dengan pihak Ninetology,anda layak membeli koleksi smartphone terbaik dari Ninetology yang mana Admin yakin anda pasti jatuh hati dengan koleksi mereka!Rangkaian koleksi menarik dari Ninetology seperti U9X1,U9Z1,U9Z1+,U9 Stealth 4X ,U9 R1 ,Stealth II  dan U9 Insight.Eh,jangan lupa gunakan rebat yang anda dapat tu yer!Berbaloi-baloi!Sememangnya Ninetology menjanjikan kepuasan kepada setiap pengguna mereka!

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Pakej Istimewa Untuk Student??

Eh,ada pakej menarik untuk student la!Untung kan siapa yang masih bergelar student berumur dari 12-21 tahun.Jadi gunakan dan rebut peluang emas ni.Bagi mereka yang masih bergelar student,anda layak mendapat rebat RM150 tanpa perlu melakukan proses trade-in handphone anda.Best kan?Tetapi anda hanya layak menebus rebat tersebut untuk memiliki salah satu daripada 2 model Ninetology di dalam gambar di bawah ini sahaja.Jangan risau,kedua-duanya adalah platform Android terkini yang menjanjikan kepuasan kepada penggunanya.

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Tawaran hebat untuk remaja!

Sememangnya pihak Ninetology sentiasa bersikap adil.Admin kagum dengan pengurusan mereka.Pihak Ninetology juga mempunyai tawaran rebat menarik untuk remaja yang berumur 18-30 tahun di mana mereka juga tidak perlu melakukan proses trade-in handphone lama mereka!Dengan semudah ABC,anda boleh memiliki smartphone yang bergaya dan canggih seperti di dalam gambar di bawah (sahaja) dan alami kehebatan rangkaian produk dari Ninetology ini!Model yang terpilih adalah U9 X1 , U9 Z1 ,U9 Z1+, Stealth 4 X dan R1.

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Cara nak tebus dan join?

Admin akan kongsikan bagaimana anda boleh mendaftar dan menebus rebat anda bagi memiliki smartphone bergaya dari Ninetology ini.Lihat gambar di bawah:

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Untuk pakej student dan remaja berlainan pula caranya.Jangan keliru pula.Admin akan guide anda satu per satu.Lihat gambar di bawah:

Inisiatif Terbaik Dari Smart Ecology 2

Anda ada soalan?

Sebarang permasalahan atau kekeliruan,anda boleh merujuk kepada butiran berikut.Admin yakin banyak persoalan yang masih bermain di fikiran anda bukan?Jadi,tanpa perlu berlengah lagi,segera daftarkan diri anda bagi kempen Smart Ecology 2 ini sekarang dan nikmati rebat hebat dari Ninetology Malaysia!

Tekan SINI untuk sebarang pertanyaan mengenai kempen Smart Ecology 2 .

Terima kasih kerana sudi membaca!

Admin FA

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here