Home TRAVEL Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

2180
6
SHARE
Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu – Nah ni adalah cerita di kuala terengganu apa yang istemewa? korang kena baca habis ye jangan tanya kenapa sebab apa ok semua soalan korang akan terjawab bila mencari hotel murah di kuala terengganu.

Bila pergi di kuala terengganu jangan lupa search kt Google Hotel Murah Di Kuala Terengganu ye..kenapa admin suruh buat macam ni sebab Hotel Murah Di Kuala Terengganu yang satu satu ada di kuala terengganu dan tempat yang sangat strategik dekat dengan bandar dan pandai batu buruk.

kalau pergi di kuala terengganu tak sah jika tak rasa masakan yang popular kan?bukan apa setiap negeri mesti ada masakan warisan nenek moyang kita kan. Biasanya kuala terengganu adalah satu tempat yang banyak sejarah yang kita tak tahu lagi daripada nenek moyang kita dulu kan??korang kalau bab cerita sejarah mulalah ngantuk haha admin pun macam tu juga…

Hotel Murah Di Kuala Terengganu
Tempat Lobby
Hotel Murah Di Kuala Terengganu
Kerusi Urut Di Lobby

Jika inginkan tempat yang tenang,suasana yang menarik berhadapan dengan pantai? Sumai Hotel Apartment yang paling sesuai untuk citarasa korang tenang angin laut yang sejuk dan pemandangan yang mencuit hati.Best tau..Ingat Kuala Terengganu ingat Sumai Hotel Apartment 🙂 Tak Rugi pergi di kuala terengganu banyak tempat yang menarik dan hasil batik yang cantik

Sumai Hotel Apartment adalah satu satunya Hotel Murah Di Kuala Terengganu dan sesuai untuk keluarga dan orang baru kawen sebab sumai hotel apartment ada pakej untuk honeymoon.kalau ada yang dah kawen tu bolehlah tempah siap2 di kuala terengganu ye.

Disini admin akan tunjukkan beberapa gambar menarik berkenaan Sumai Hotel Apartment…

Superior Apartment

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

 

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

4 bilik (*1 Queen size) + Sarapan untuk 4 Orang)
2 Bilik Air + Dapur Kecil + Peti Sejuk +  Ruang Makan + Ruang Tamu
Harga RM487.20 nett

Deluxe Apartment

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

 

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

3 Bilik (*1 Queen size) + Sarapan Untuk 4 Orang)
2 Bilik Air + Dapur Kecil + Peti Sejuk + Ruang Makan + Ruang Tamu
Harga RM435 nett

Standard Apartment

Hotel Murah Di Kuala Terengganu
2 Bilik (*1 Queen size)  + Sarapan Untuk 3 Orang)
2 Bilik Air + Dapur Kecil + Peti Sejuk + Ruang Makan + Ruang Tamu
Harga RM365 nett

Studio Room

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

1 Katil Besar +  Sarapan Untuk 2 Orang)
1 Bilik Air + Ruang Tamu + Peti Sejuk
RM284.20 nett

Suite Room

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

2 Katil Bujang  + Sarapan Untuk 2 Orang)
1 Bilik Air + Peti Sejuk
RM191.40 nett

Admin ada berita menarik berkenaan sumai hotel apartment baru baru ini nak tahu apa? Sumai hotel ada buka harga tawaran menarik pakej superior apartment,deluxe apartment,standard apartment,studio room dan suite room

Exclusive Offer (valid until 01 jan-28 feb 2014)

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Superior apartment rm350.00 anda jimat rm137.20 (harga asal rm487.20)

Deluxe Apartment rm300.00 anda jimat rm135.00 (harga asal rm435.00)

Standard  Apartment rm255.00 anda jimat rm110.20 (harga asal rm365.20)

Studio Room rm200.00 anda jimat rm130.00 (harga asal rm285.00)

Suite Room rm150.00 anda jimat rm41.40 (harga asal rm191.40)

 

After 28 feb 2014

2013-12-25_2240

Superior Apartment rm450.00 anda jimat rm37.20 (harga asal rm487.20)

Deluxe Apartment rm400.00 anda jimat rm35.00 (harga asal rm435.00)

Standard  Apartment rm340.00 anda jimat rm54.20 (harga asal rm365.20)

Studio Room rm260.00 anda jimat rm25.00 (harga asal rm285.00)

Suite Room rm175.00 anda jimat rm16.40 (harga asal rm191.40)

 

Jika korang ingin menempah mana-mana pakej diatas

Hotel Murah Di Kuala Terengganu

Sms Code “terbaek network” JARAK “tempah bilik” ke no.tel 014-5243941

Atau Email Code “terbaekdotnet” ke sale@sumaihotel.com

pakej ini hanya dapat di blog yang terpilih sahaja.

 

Sumai Hotel Apartment Sdn Bhd (806577-A)

Lot 4479 Jalan Persinggahan, 20400 Kuala Terengganu

Terengganu Darul Aman Malaysia

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here