Home BISNES Dunia Internet Memang Kejam

Dunia Internet Memang Kejam

1226
4
SHARE
Dunia Internet Memang Kejam

Nak Kongsi pasal kenapa Dunia Internet Memang kejam atau sangat kejam.Sebenarnya admin pun tak faham kenapa internet ni sangat kejam sampai boleh cepat naikkan perniagaan dan cepat betul merosakan sesuatu perniagaan yang sedia ada diluar sana.

Korang mesti terfikir internet ni mengarut kan?bukan mengarut tapi kenyataan sebab apa…semua dah beralih ke teknologi terkini,iphone,smart phone,game online,bisnes online,ofis online, apa lagi yang berkenaan online memang dah maju.

Bukan apa..adik sekolah rendah pun dah pakai smart phone..dulu masa admin kecil2 nak tengok kawan kawan pakai smart phone pun susah nak jumpa,boleh katakan memang tak de lagi masa tu.

Tokey cyber cafe memang tengah kaya masa tu sebab apa?budak budak sekolah ramai yang singgah main game bagai,huhu…tapi sekarang dah lain tak macam dulu zaman 2000-2008,siapa ada phone nokia QD nokia sabun la hp daun pun ada..Nak tergelak pulak teringat balik.

Dunia Internet Memang Kejam

Tapi kita kene lebih maju dari tu sebab apa?teknologi semasa yang kita pegang dan kita yang cipta dunia teknologi sekarang..jangan padang rendah pada ye?lagi2 orang yang aktif dengan lama social ni 24jam online bisnes update gambar update status sebagainya untuk mencari ilmu,pelanggan,dan tingkatkan jualan.

Admin pun sedang meningkatkan lagi pendapatan melalui internet ni..tak banyak tapi alhamdulilah cukup segala keperluan.Satu pesan admin nak buat sesuatu biarlah niat dengan betul ada usaha doa dan tawakal…dengar nasihat orang belajar sesuatu,insyallah pasti apa yang kita nak tu menjadi kenyataan.

Nantikan Blogpost pada 4/12 untuk ulang tahun blog terbaek network setahun 🙂

Dunia Internet Memang Kejam

 

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here