Home BISNES Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

2487
54
SHARE
Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy adalah satu contest yang mana hadiahnya berjumlah rm500 sangat berbaloi.Kalau siapa yang menyertai pertandingan ini lagi lagi kepada blogger yang rajin update blog dan pandai main seo memang korang yang kami cari.nak tahu sebab apa??

Contest SEO Eridy ini adalah satu permainan dimana artikel pertama teratas dalam carian google korang adalah pemenang senang kan..ni kali pertama admin TN join contest buat kali pertama dalam blog ni..tak pernah join mana mana contest lagi.Dulu ada niat nak masuk pertandingan blog tapi tak pandai nak karang ayat panjang takut merapu nanti,TN rasa ni pun dah merapu kan hahaha….

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy kalau korang pandai main dengan keyword dan mesra seo memang best dan setiap artikel korang akan sentiasa muka surat pertama dalam carian google.lagi satu trafic blog korang akan sentiasa ramai pembaca dari google.com best kan…banyak lagi yang perlu admin TN belajar pasal seo google ni,lagipun google.com ni sentiasa update dari semasa ke semasa.

Admin sebenarnya tak pandai lagi main Contest dalam carian google ni sebab baru setahun berkecimpung dalam bidang blogger ni.Tapi alhamdulilah rezeki Allah luas banyak yang admin belajar dalam blog networking kalau boleh nak cari lebih ramai lagi blogger untuk meluaskan ilmu dan berkongsi rezeki kepada mereka yang sentiasa join event bersama blooggersdotcom.

Contest SEO Eridy

Entah apa yang TN merapu ni pasal Contest SEO hehe..kalau korang faham pasal seo ni memang powerlah nanti boleh ajar admin ye..admin suka berkongsi ilmu untuk semua orang..rajin rajinlah korang singgah blog TN ni ye..nanti jangan lupa lepas singgah tinggalkanlah komen korang kat sini hehe… 🙂

Syarat-syarat

Contest berdasarkan keyword “Contest SEO Eridy“
Entri mengikuti kreativiti tersendiri .

Hadiah

Tempat pertama : Wang tunai bernilai RM200
Tempat kedua : Wang tunai bernilai RM100
Tempat ketiga : Wang tunai bernilai RM80
Saguhati : Wang tunai bernilai RM20 x 6 pemenang

Info mengenai Contest SEO Eridy

Tarikh pendaftaran penyertaan hendaklah dibuat pada 1 Disember 2013 hingga 11 Disember 2013
Tarikh contest bermula pada 12 Disember 2013 hingga 30 Disember 2013

Jangan tanya kenapa admin masuk Contest ok?sekadar nak belajar seo sahaja sebab banyak lagi kita belum tahu pasal blog carian google ni.Alexa blog admin pun makin menurun huhu..siapa ada cadangan untuk naikkan ranking alexa ni….

*peringatan ni adalah jalan cerita pasal Contest dianjurkan oleh blogger Eridy.com bukan cerita pasal admin ye..hehe

54 COMMENTS

  1. Good Luck Bro… Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang Contest ini…

    Bila baca entri ini, rasa nak join jer contest SEO ni… Tapi apabila mengenangkan komitmen yang perlu diberikan untuk memenangi Contest SEO ini, saya terpaksa berfikir beberapa kali, samada nak join ataupun tidak…

    Tunggulah.. Kalau ada masa nanti saya akan bagi jawapannya, samada nak join ataupun tidak…

  2. Hi…salam kunjungan…saya dari contest yang sama…good luck!

    singgah sini,klik2, baca2, hehe..

    jom http:/ /tiny.cc /jengukblogsayapula 🙂

    Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH : http:/ /tiny.cc /tempahlogomurah

    Salam kenal antara blogger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here