Home TEKNOLOGI Apple Store Sunyi Di Malaysia

Apple Store Sunyi Di Malaysia

1880
9
SHARE
Apple Store Sunyi Di Malaysia

Apple Store Sunyi Di Malaysia – Ha rajin pulak admin terfikir nak update pasal apple store kat malaysia ni hehe biasalah semua orang suka pakai produk Apple tapi tak semua yang mampu kan…admin pun pakai phone murah.

Mesti semua terfikir nak beli satu produk dari Apple Store ni kan,memang best kalau dapat satu lagi lagi bila pelancaran produk baru mesti ramai orang nak beli rasa apa yang best pakai gajet Apple. Biasanya produk Apple ni tak semua yang mampu beli kecuali golongan yang berduit tiap-tiap bulan income rm300 atau lebih tu dah terlebih mampu nak beli.

Produk Apple Store hanya setahun sekali sahaja akan keluar..nak tahu kenapa dorang keluarkan setahun satu produk?? sebab ingin menjaga kualiti produk dan menjaga imej syarikat untuk menjadi lebih baik dari gajet gajet dipasaran satu lagi pemproses yang sangat Awesome gitu.

Apple Store Sunyi Di Malaysia
Apple Store Sunway Piramid

 

Apple Store Sunyi Di Malaysia
Apple Store Setia City Mall

Apple Store Sunyi Di Malaysia kerana ramai golongan yang kurang berkemampuan nak beli..best ke pakai Apple?hahaha..soalan admin..tapi tengok sama sahaja cuma pemproses die lebih laju dari gajet yang lain dan bentuk poduk Apple ni lebih simple dan unik.

Apple Store Sunyi Di Malaysia

Kalau korang nak tahu Apple Store kat malaysia ni memang sunyi tak ramai yang datang singgah,kalau singgah pun saje test pegang main game la test kemera fungsi dan aplikasi dia dan lain lain berkenaan produk Apple. Apple store juga ada berikan warantty kepada siapa yang beli barang dari Apple Store ni.

Siapa yang sudi nak sponser admin gajet Apple Alhamdulilah sangat hahaha murah rezeki korang….hehe admin pun nak rasa gajet Apple ni..dah lama mengidam tapi hajat tak kesampaian nak beli.

Dengar kata Denaihati nak bagi hadiah ni kan…meh belanja admin satu hahaha…banyak betul contest denaihati buat ni boleh dikatakan tiap-tiap bulan ada..hadiahnya lumayan juga siapa yang suka join contest blog ni atau yang rajin buat contest boleh roger admin ni hahaha..kalau ada masa terluang boleh join..kalau bernasib baik dapat hadiah hehe…

9 COMMENTS

  1. Xsemua under warranty..

    baru2 ni beli iPhone 5 je *bukan S bukan C* LOL…

    masalah sim kad tersekat xley kuar dari slot sim.

    Mac kata xcover, tapi b4 beli “kita org cover hardware software”.

    Habis kes saya tu apa cher? hurmmm nasib ada tempat repair yang murah…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here