Home BISNES WordPress Mesra SEO

WordPress Mesra SEO

935
0
SHARE

Bercerita tentang WordPress Mesra SEO memang tak dapat dinafikan lagi dengan carian google enjin dunia sebab apa google adalah platform pertama dan ranking tertinggi kuasa keyword yang paling besar berbanding dengan yahoo,bing,dan lain lain platform.

Sebenarnya wordpress ni banyak kelebihan yang paling best sekali platform ini pentingkan SEO kerana sistem itulah yang menaikkan blog kita berada dimana ranking kebarapa kan…. nak tahu check kat alexa

SEO adalah nama singkatan yang senang disebut nama panjang die search engine optimization admin nak sebut pun berbelit lidah hehe…

Wordpress Mesra SEO

Kalau korang nak tahu theme wordpress ini banyak support SEO dan ringan laju aje buka blog wordpress ni…tapi tak semestinya kita harapkan theme macam tu kan korang kene rajin juga belajar pasal SEO ni sebab apa?? SEO ni lah yang naikkan blog ranking dan kedudukan blog korang dalam dunia ni.

Wordpress Mesra SEO

 

 

Wordpress Mesra SEO

 

Satu la sistem All in One SEO yang ada dalam plugin wordpress ni lagi memudahkan korang naik lebih cepat lagi dan trafic akan sentiasa ada dan makin bertambah barulah syarikat pandang blog korang dan berminat nak beriklan atau menjadi rakan kongsi korang nanti best x??

Wordpress Mesra SEO

 

 

Wordpress Mesra SEO

Admin rasa smpai sini aje kut tak de idea dah nak taip sebab perut dah lapar nak masak untuk makan tengahari hehe kalau nak oder masakan tu meh la ye hehe sudah merepek pulak admi ni hahaha..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here