Home BISNES WordPress Itu Mudah

WordPress Itu Mudah

947
2
SHARE
Wordpress itu Mudah

Hai semua artikel ni admin akan ceritakan bagaimana WordPress Itu Mudah, kebanyakan orang yang baru nak mula berblog ni mesti terus ke blogspot sb free dan wordpress pn ada yang free juga tapi tak best la kan kalau pakai yang free lagi pun kalau yang free ni biasanya banyak benda yang terhad untuk hias blog kan?

WordPress itu Mudah jika rajin godek godek dan selalu belajar benda baru lagi pun semua benda ni kan manusia yang buat Allah dah cipta akal untuk kita gunakan sebaik mungkin betul tak?jangan malas tau luangkanlah masa sikit untuk belajar tak susah mana pun kan….

Dalam banyak banyak platform blog wordpress ni lah yang banyak memberi kita kemudahan dan kesenangan untuk kita buat duit dengan blog sebab apa?? wordpress boleh jadi shopping online,lama web syarikat,blogging,dan saham kita dalam dunia maya ini.

Wordpress Itu Mudah

Admin sebenarnya nak sembang lebih tapi takut korang semua tak faham wordpress itu mudah mesra SEO lagi boleh tukar tukar warna ayat background mengikut user mobile/ipad/destop.

Wordpress Itu Mudah

Ha apa lagi ye??mesti korang ada soalan kan…lagi lagi yang baru nak mula menggunakan platform wordpress ni..kalau boleh nak buat wordpress ni biarlah bersungguh dan jangan putus asa sebab google suka blogger yang rajin update dan selalu mengikuti perkembangan semasa.

Eh rasa macam dah sembang benda lain aje kan hehehe…kalau korang faham tu oklah kan?xfaham tu buat buat faham ajelah ye tak pun tinggalkan komen nanti admin akan bincangkan apa yang tak faham tu…

Biasanya jika kita memilih theme yang simple dan free tu ada juga kekurangan contoh dari segi tempat letak iklan button komen lagi gambar susunan blog banyak yang terhad.admin sarankan korang pakailah theme yang berbayar tak rugi mana pun sebab jika korang serius dan rajin update selama 3 bulan insyallah modah akan dapat balik dan lagi menguntungkan kerana sesetengah syarikat akan berminat untuk iklan dalam blog korang.

Ya penting kene ingat update blog tu biasalah ayat tu sedap dibaca dan tak salah ejaan (admin pun ada banyak salah taip :P) hehe kalau korang perasan tu buat buat tak nampak aje ye hahaha…Wordpress itu mudah kan??

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here