Home TRAVEL Tempat Menarik Di Malaysia

Tempat Menarik Di Malaysia

2418
2
SHARE
Tempat Menarik Dimalaysia

Assalamualaikum

Hari ni admin nak berkongsi mengenai Tempat Menarik Di Malaysia. Korang mesti ingat tempat menarik ada kat luar negara sahaja kan??Korang belum explore lagi Malaysia ni.Kalau diperhatikan dan dikaji betul-betul,sebenarnya banyak tempat menarik yang boleh dikunjungi dan dilawati di Malaysia ni taw.

Baru baru ini admin berpeluang singgah di Melaka Town.Memang best tempatnya.Majoriti semuanya kaum cina.Biasalah kan tempat baba dan nyonya.

Tempat Menarik Dimalaysia

Admin juga  berkesempatan singgah di Coconut Shake Klebang dan merasai sendiri keenakan Coconut Shake yang tersohor di Melaka ni.Memang awesome dan nikmat sekali.Belum pusing2 town lagi tu.Hehe .Tapi disebabkan  banyak keje kene buat terpaksa balik ke Shah Alam lebih awal.

Tempat Menarik Dimalaysia

Tempat Menarik Dimalaysia

Sebelum balik tu admin sempat mengambil beberapa keping gambar  untuk tontonan pembaca setia blog TN ni.Walaupun  tak banyak tapi bolehlah penuhkan ruang ni kan.Kalau korang nak tahu admin asal Selangor tapi negeri sendiri pun tak jalan habis lagi sebab tempat bandar katakan.Hari biasa ke,waktu cuti ke, memang jalan sibuk jem sana sini huhu…

Tempat Menarik Dimalaysia

Korang mesti tak jalan semua tempat yang best kat kampung sendiri kan?? Biasalah tu kadang kadang kita sibuk dengan kerja masing masing dan tanggungjawab keluarga lagi kan?Kadang tu waktu hujung minggu untuk anak anak dan isteri tercinta.Kalau ada masa tu bawaklah diorang pergi bercuti… 🙂 Yang berkemampuan bawaklah bercuti lama sikit .Tambah pulak sekarang cuti sekolah ni hehe…

Terima kasih AFamosa Resort kerana memberi peluang kepada para blogger untuk menikmati keindahan bandar Melaka 🙂

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here