Home TEKNOLOGI Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv

Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv

1173
6
SHARE
Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv

Assalamualaikum semua…baru baru ini TN dapat join event Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv yang bertempat di Khadijah Kitchen Jalan Genting kelang Kuala Lumpur bersama geng blogger dan media.

Tak Lupa juga artis dan juga owner kedai Khadijah Ibrahim dan Adam J Tan beliau menyanyi beberapa buah lagu dan sedikit ucapan.

Dalam Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv kami sangat berterima kasih kepada yang telah sponser goodies,lucky draw dan juga kek Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv.

Admin tak cerita banyak banyak nti korang malas nak baca sebab admin TN tak de idea nak taip hahaha jom terjah gambar gambar masa event hehe 😛

Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv

 

 

Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv
Sponser goodies daripada Idea Master
Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv
Sponser daripada Idea Master
Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv
Sponser Lucky Draw

By Puji ada banyak tudung dan shawl menarik dan cantik cantik korang mesti suka kan?? hehe…..

Jika Anda Berminat dengan tudung dan shawl boleh terus pergi ke https://www.facebook.com/bypuji

 

 

Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv
Sponser stiker daripada Car Stickers Malaysia

Sponser stiker ini sebenarnya ada bermacam jenis stiker dan juga stiker2 kecil…jika korang kat luar sana nak custom stiker boleh terus ke fanpage https://www.facebook.com/CarStickersMalaysia

Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv
Cheez & Choc Sponser kami 🙂
Pelancaran Video Brosur Dan BlooggersTv
Ni Adalah Sponser Rasmi kami Coklatmanis2u

Sedap kek ni kalau korang nak tahu yang salut atas tu paling sedap hehe lagi2 kek ni kan..meleleh beb 😛

berminat nak tempah kek macam ni boleh lah singgah fanpage Coklatmanis2u

 

Kat bawah ni adalah gambar gambar masa event dijalankan….Jom Layan…..

 

 

6 COMMENTS

  1. Memang meriah event pada sabtu lepas…yang penting selain memeriahkan acara majlis tersebut, saya juga dapat bertemu dengan blogger-blogger yang lain. Memang enjoy!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here